PH Artichoke "Koglen" Ø480 Kobber Pendel - Louis Poulsen

  Levering 1-4 hverdage
76.700,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der følger gratis LED pære med til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Poul Henningsen er designeren bag PH Artichoke, og Louis Poulsen er producenten bag. Han har designet et kunstværk af en lampe. Den er designet med 72 blade, som de har vinklet med enormt stor præcision, og fordelt dem ind på 12 unikke rækker, hvor der er 6 blade på hver række. Det er enormt smart at placere bladene således, da det betyder, at vi får et blændfrit lys, uanset hvilken vinkel vi kigger fra. Den er designet med et skulpturelt og unik design, og det har været med til at skabe pendlens verdensomspændende renommé. Den lyser med en behagelig og stemningsfyldt belysning. Lyset sendes ud på en rundsymmetrisk måde. Dette stemningspræget og behagelige lys gør den velegnet at sætte op i dagligstuen eller over et spisebord.

Der er store dele af PH Artichoke, som stadig den dag i dag, bliver fremstillet i hænderne. Det gør de for at garantere den høje kvalitet. Det tog Poul Henningsen tre måneder at designe pendlen. Han lod sig inspirere af en klassisk lampe fra 1920erne – PH Septima.

Oprindeligt blev pendlen designet til restauranten Langelinie Pavillonen i København, hvor den stadig hænger. Den er oprindeligt fra 1958. PH Artichoke anses for at være et internationalt designikon, og den vil skabe stil og noget kant i din indretningsstil. Den er blandt den absolutte top, når det kommer til dansk lampedesign. I udlandet går den under dette navn, men herhjemme er den kendt som PH Kogle. Du kan købe den i nogle forskellige farver. Der er denne kobber farve, og så kan den også købes i følgende farver: Rustfri stål, messing, sort eller i hvid

Designeren Bag

Poul Henningsen-min

Specifikationer
Varenummer : 5741111978
EAN : 5703411198315

Lyskilde: E27
Watt: 200W
Mål: H: 49,7 cm / Ø: 48 cm
Materiale: Blade: Stanset kobber, laserskåret rustfrit stål eller stanset stål. Fatningshus: Højglansforkromet, optrukket aluminium. Overskærm: Hvid, optrukket stål. Stel: Højglansforkromet, laserskåret stål.
Ledningslængde: Hvid tekstil 4m & Wire
Designer: Poul Henningsen