PH Artichoke "Koglen" Ø480 Hvid Pendel - Louis Poulsen

  Levering 1-4 hverdage
76.700,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der følger gratis LED pære med til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

PH Artichoke er en pendel designet af Poul Henningsen i samarbejde med Louis Poulsen. Det er et sandt kunstværk af en lampe. Den har 72 blade, som er blevet vinklet med stor præcision, og de er blevet delt ind på 12 unikke rækker, hvor hver række har 6 blade. Den måde bladene sidder på, gør sådan at man får et blændfrit lys, uagtet hvilken vinkel du kigger fra. Den er 48 centimeter i diameteren. Dette enestående og skulpturelle udseende, har skabt det omdømme som PH Artichoke har fået. Den sender et behageligt og stemningsfyldt lys ud i rummet. Lyset bliver sendt ud på en rundsymmetrisk måde. Dens stemningsfyldte og behagelige lys gør den god at hænge over, for eksempel, et spisebord eller i dagligstuen.

Store dele af produktionen af Artichoke, bliver stadig lavet i hænderne. Det er gjort, for at sikre den høje kvalitet er der. Det tog Poul Henningsen tre måneder at designe pendlen. Han fandt sin inspiration fra den klassiske lampe fra 1920erne– PH Septima.

Den første Artichoke blev designet til restauranten Langelinie Pavillonen i København, der stadig har den hængende. Den blev designet i 1958. PH Artichoke betragtes som et internationalt designikon og giver stil og kant i din indretning. PH Artichoke er blandt det ypperste inden for dansk lampedesign. Uden for de danske grænser er lampe kendt under navnet PH Artichoke, mens den herhjemme er kendt under navnet PH Kogle. Den findes i seks forskellige udgaver: Kobber, rustfri stål, messing, en i sort, og så er der denne hvide udgave. 

Designeren Bag

Poul Henningsen-min

Specifikationer
Varenummer : 5741092149
EAN : 5703411198346

Lyskilde: E27
Watt: 200W
Mål: H: 49,7 cm / Ø: 48 cm
Materiale: Blade: Stanset kobber, laserskåret rustfrit stål eller stanset stål. Fatningshus: Højglansforkromet, optrukket aluminium. Overskærm: Hvid, optrukket stål. Stel: Højglansforkromet, laserskåret stål.
Ledningslængde: Hvid tekstil 4m & Wire
Designer: Poul Henningsen