Fri fragt på alle lamper

1-4 dages levering

Prismatch på lamper

Ring Tlf.: 66 15 63 23

PH Artichoke Ø480 Hvid Pendel - Louis Poulsen Zoom

PH Artichoke Ø480 Hvid Pendel - Louis Poulsen

Lagerstatus: På lager

58.995,00 kr
  • Levering 1-4 hverdage
  • Gratis fragt på alle alle lamper
  • Vigtigt Der medfølger gratis halogen lyskilde til lampen
  • Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch

PH Artichoke er en pendel designet af Poul Henningsen i samarbejde med Louis Poulsen. Det er et sandt kunstværk af en lampe. Den har 72 blade, som er blevet vinklet med stor præcision, og de er blevet delt ind på 12 unikke rækker, hvor hver række har 6 blade. Den måde bladene sidder på, gør sådan at man får et blændfrit lys, uagtet hvilken vinkel du kigger fra. Den er 48 centimeter i diameteren. Dette enestående og skulpturelle udseende, har skabt det omdømme som PH Artichoke har fået. Den sender et behageligt og stemningsfyldt lys ud i rummet. Lyset bliver sendt ud på en rundsymmetrisk måde. Dens stemningsfyldte og behagelige lys gør den god at hænge over, for eksempel, et spisebord eller i dagligstuen.

Store dele af produktionen af Artichoke, bliver stadig lavet i hænderne. Det er gjort, for at sikre den høje kvalitet er der. Det tog Poul Henningsen tre måneder at designe pendlen. Han fandt sin inspiration fra den klassiske lampe fra 1920erne– PH Septima.

Den første Artichoke blev designet til restauranten Langelinie Pavillonen i København, der stadig har den hængende. Den blev designet i 1958. PH Artichoke betragtes som et internationalt designikon og giver stil og kant i din indretning. PH Artichoke er blandt det ypperste inden for dansk lampedesign. Uden for de danske grænser er lampe kendt under navnet PH Artichoke, mens den herhjemme er kendt under navnet PH Kogle. Den findes i seks forskellige udgaver: Der er en i rustfri stål, en i rustfri stål som er poleret, en messing pendel (som også er jubilæumsudgaven), en i kobber, en i kobber rosa og så er der denne hvide udgave.  

Lyskilde: E27
Watt: 200W
Mål: H: 49,7 cm / Ø: 48 cm
Materiale: Blade: Stanset kobber, laserskåret rustfrit stål eller stanset stål. Fatningshus: Højglansforkromet, optrukket aluminium. Overskærm: Hvid, optrukket stål. Stel: Højglansforkromet, laserskåret stål.
Ledningslængde: Hvid tekstil 4m & Wire
Designer: Poul Henningsen

Designeren bag

Detaljer

Poul Henningsen – bedre kendt som PH blev født i København i 1894, som søn af den berømte danske forfatterinde Agnes Henningsen og forfatteren Carl Ewald. Poul Henningsen studerede ved Københavns tekniske skole i perioden 1911-1914 og derefter 3 år på det tekniske universitet i København, men færdiggjorde dog aldrig sin uddannelse som arkitekt. Han tilbragte samtidig med studierne meget tid hos maleren Johannes Larsen. Poul Henningsen startede dog sin uddannelse med at stå i lære som murer og havde derfor, som mange af samtidens store designere og arkitekter en håndværksmæssig baggrund. Poul Henningsen startede med at beskæftige sig hovedsageligt med funktionalistisk arkitektur, men hans professionelle interesser ændrede sig dog over årene til at fokusere på belysning, hvilket også er det man i dag kender ham for. PH designede i sin tid de originale PH lamper, som i dag lever videre i bedste velgående. I samarbejde med Louis Poulsen udviklede han i 1925, 3-skærmsprincippet og dette samarbejde fortsatte frem til hans død, igennem alle årene designede han lamper, der fokuserede på blødt og blændfrit lys. Materialerne oser af kvalitet, ligesom udførelsen af lamperne.

Yderligere information

Yderligere information

Producent Louis Poulsen
Mærke Louis Poulsen
Varenummer 5741092149
Gratis lyskilde Der medfølger gratis halogen lyskilde til lampen

Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: PH Artichoke Ø480 Hvid Pendel - Louis Poulsen

Belysningsrådgivning


Prismatch


Hos Luxlight.dk mener vi, at du altid skal handle til den bedste pris. Derfor har vi prismatch.

Prisen vi matcher skal opfylde disse enkle krav:

- Varen på Luxlight.dk  skal være markeret med ikonet for prismatch

- Du skal fremlægge dokumentation for den pris du har fundet. Dokumentationen kan være et link, et foto af fysisk    reklame eller lignende.

Prismatch omfatter udelukkende danske butikker eller danske web-shops med danske cvr numre og varer omfattet af danske regler  som f.eks garanti, moms, told, o. lign 

Prismatch gælder IKKE ved kø-tilbud,  tilbud med begrænsede antal og  tilbud der kræver medlemsskab af  indkøbsforening og kan ej heller kombineres med andre former for prisnedsatte varer. 

Prismatch gælder indenfor 7 dage efter varens afsendelse. Det vil sige, at finder du din lampe billigere indenfor ovenstående  kriterier, så kan du få differencen refunderet. 

 Vi forbeholder os retten til at sige nej tak til handlen