PH 2/1 Bordlampe Sortmetalliseret - Louis Poulsen

  Levering 1-4 hverdage
Specialpris 5.716,00 kr
Pris: 7.145,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der medfølger gratis halogen lyskilde til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

PH 2/1 Bordlampe Sortmetalliseret er en bordlampe der blev designet af Poul Henningsen, og produceret af Louis Poulsen. Den er en del af Poul Henningsens berømte treskærmssystem, og det er også dette system som lampen er bygget op omkring. Navnet 2/1 er en henvisning til, at overskærmen er cirka 20 centimeter i diameteren, mens dens mellem- og underskærm er fra 1/1 modellen. I bunden er der en flad fod, som er sort metalliseret. Det er hernede, at man finder lampens tænd/sluk knap. Oven på denne fod, er den lange slanke stang, som farvemæssigt er ens med foden. I toppen af stangen, sidder lampens tre skærme. Skærmene er lavet ud af hvidt mundblæst opalt glas. Ydersiden af glassene er blanke, mens indersiden er sandblæste. Skærmene er sat op på sådan en måde, så lyset er blændfrit, men lyset bliver alligevel fordelt rundt om i lokalet. Man får en gennemtænkt belysning, samtidig med, at man får et flot stilrent design. Dette er med til at give PH 2/1 dens tidløse kvalitet.

PH 2/1 skinner med et blødt lys. Takket være, dens mindre størrelse, så vil den kunne passe godt ind som både en bordlampe på arbejdsbordet, eller som hyggebelysning i stuen. Den står også godt til en skandinavisk boligindretning. Der er to andre versioner: En messing metalliseret og en højglansforkromet. Et fællestræk for PH 2/1 lamperne er, at de ikke patinerer.

Poul Henningsens treskærmssystem blev opfundet tilbage i 1925, hvor Poul Henningsen revolutionerede måden at fordele lyset rundt på. Og det er et system der fungerer så godt, at man i 2011 valgte at relancere PH 2/1 modellen (lige præcis denne sortmetalliseret udgave blev relanceret i februar 2017).

Designeren Bag

Poul Henningsen-min

Specifikationer
Varenummer : 5744166153
EAN : 5703411570272

Lyskilde: QT-ax 14 G9
Watt: 33W
Mål: H: 35,5 cm / Ø skærm: 20 cm / Ø fod: 12 cm
Materiale: Skærme: Mundblæst hvidt opalt glas / Topplade: Sort metalliseret krom / Fod: Sort metalliseret krom / Stander: Sort metaliseret krom. 
Ledningslængde: Sort pc 1,75m 
Designer: Poul Henningsen