Fri fragt på alle lamper

1-4 dages levering

Prismatch på lamper

Ring Tlf.: 66 15 63 23

PH 2/1 Bordlampe messing metalliseret - Louis Poulsen Zoom

21%

PH 2/1 Bordlampe messing metalliseret - Louis Poulsen

Lagerstatus: På lager

Pris: 5.495,00 kr

Tilbud 4.340,00 kr

  • Levering 1-4 hverdage
  • Gratis fragt på alle alle lamper
  • Vigtigt Der medfølger gratis halogen lyskilde til lampen
  • Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch

PH 2/1 Bordlampe er designet af Poul Henningsen, og produceret af Louis Poulsen. En enkel og herlig bordlampe, der benytter sig af Poul Henningsens berømte og stilrene treskærmssystem. Den står på en flad messing farvet fod, og så står der en tynd stang ovenpå foden. I toppen af stangen sidder de tre skærme. Treskærmssystemet gør sådan at, lyset bliver spredt diffust rundt i lokalet og forbliver blændfrit. Skærmene er lavet af mundblæst hvidt opalt glas. Indersiden af skærmene er blevet sandblæst, mens ydersiden af skærmene er blanke. PH 2/1 skinner med et blødt lys, som er med til at skabe en hyggelig stemning i lokalet.

”2/1” navnet lader os vide, at overskærmen er cirka 20 centimeter i sin diameter. Mellem- og underskærmene er fra 1/1 modellen. Fordi PH 2/1 ikke er en stor bordlampe, så har vi den fordel, at det er nemt at få plads til den. Det betyder, at du har flere forskellige muligheder for, hvor du kan sætte din bordlampe. Den kan for eksempel stilles i vindueskarmen eller på sofabordet. PH 2/1 passer godt ind i den skandinaviske boligindretning. Den findes i to yderligere versioner: Sortmetalliseret og højglansforkromet. Og en særlig ting ved PH 2/1 bordlampen er, at de ikke patinerer. De beholder deres skinnende kulør.

Tænd/sluk knappen findes på ledningen. Det stilrene treskærmssystem giver lampen et fedt design. PH 2/1 er en god og alsidig lampe. Man får et stemningsskabende og diffust lys fra den. Poul Henningsen skabte treskærmssystemet i 1925, og denne lampe blev introduceret i 2011.

Lyskilde: G9
Watt: 33W
Mål: Ø: 20 cm / H: 35,5 cm
Materiale: Skærme i mundblæst, hvidt, opalt glas med fatningshus og stel i messing metalliseret, messing
Ledning: 1,75m med afbryder på ledningen
Designer: Poul Henningsen

Designeren bag

Detaljer

Poul Henningsen – bedre kendt som PH blev født i København i 1894, som søn af den berømte danske forfatterinde Agnes Henningsen og forfatteren Carl Ewald. Poul Henningsen studerede ved Københavns tekniske skole i perioden 1911-1914 og derefter 3 år på det tekniske universitet i København, men færdiggjorde dog aldrig sin uddannelse som arkitekt. Han tilbragte samtidig med studierne meget tid hos maleren Johannes Larsen. Poul Henningsen startede dog sin uddannelse med at stå i lære som murer og havde derfor, som mange af samtidens store designere og arkitekter en håndværksmæssig baggrund. Poul Henningsen startede med at beskæftige sig hovedsageligt med funktionalistisk arkitektur, men hans professionelle interesser ændrede sig dog over årene til at fokusere på belysning, hvilket også er det man i dag kender ham for. PH designede i sin tid de originale PH lamper, som i dag lever videre i bedste velgående. I samarbejde med Louis Poulsen udviklede han i 1925, 3-skærmsprincippet og dette samarbejde fortsatte frem til hans død, igennem alle årene designede han lamper, der fokuserede på blødt og blændfrit lys. Materialerne oser af kvalitet, ligesom udførelsen af lamperne.

Yderligere information

Yderligere information

Producent Louis Poulsen
Mærke Louis Poulsen
Varenummer 5744611190
Gratis lyskilde Der medfølger gratis halogen lyskilde til lampen

Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: PH 2/1 Bordlampe messing metalliseret - Louis Poulsen

Belysningsrådgivning


Prismatch


Hos Luxlight.dk mener vi, at du altid skal handle til den bedste pris. Derfor har vi prismatch.

Prisen vi matcher skal opfylde disse enkle krav:

- Varen på Luxlight.dk  skal være markeret med ikonet for prismatch

- Du skal fremlægge dokumentation for den pris du har fundet. Dokumentationen kan være et link, et foto af fysisk    reklame eller lignende.

Prismatch omfatter udelukkende danske butikker eller danske web-shops med danske cvr numre og varer omfattet af danske regler  som f.eks garanti, moms, told, o. lign 

Prismatch gælder IKKE ved kø-tilbud,  tilbud med begrænsede antal og  tilbud der kræver medlemsskab af  indkøbsforening og kan ej heller kombineres med andre former for prisnedsatte varer. 

Prismatch gælder indenfor 7 dage efter varens afsendelse. Det vil sige, at finder du din lampe billigere indenfor ovenstående  kriterier, så kan du få differencen refunderet. 

 Vi forbeholder os retten til at sige nej tak til handlen