Owalo 7010 Gulvlampe Valnød - Secto Design

  Levering + 3 uger fra d.d
8.265,00 kr
  •   Levering + 3 uger fra d.d
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der følger gratis LED pære med til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Seppo Koho har designet Owalo 7010, og denne gulvlampe er blevet produceret hos Secto Design. Han har fundet en innovativ måde at bruge træet på, og så har han brugt et godt håndværk. Seppo Koho har designet denne lampe ud fra hans respekt for den nordlige halvkugles træsorter og Skandinaviens enkle design.

Owalo 7010 lyser med et blændfrit lys, da den gemmer sin lyskilde væk i et af dens små rum. På samme tid lyser den med et varmt og hyggeligt lys. Seppo Koho har designet en særlig og innovativ gulvlampe, som flytter belysningen ind i det moderne designunivers. Derudover kan man mærke, at der ligger et stort kendskab til fortidens materialer og historien om snedkerfaget bag.

Owalo 7010 kan købes i denne valnød farve. Du har også mulighed for at købe den i følgende farver: Birk, hvid og i sort. Secto Design gør deres for at holde deres produktioner så miljøvenlige som de kan. Det gør de ved at producere deres lamper så tæt på de materialer de bruger. Derved holder de transporttiden nede. De genbruger og sorterer de materialer som de bruger undervejs.

Specifikationer
Varenummer : 7010 PÄ
EAN : 6430053140547

Materiale: Valnød.
Mål: H: 168 cm. L: 39 cm Ø: 22 cm
Lyskilde: Integreret 9W LED. Incl. 2,5 meter ledning.