Owalo 7010 Gulvlampe Hvid - Secto Design

  Levering + 3 uger fra d.d
Specialpris 6.082,50 kr
Pris: 8.110,00 kr
  •   Levering + 3 uger fra d.d
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der følger gratis LED pære med til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Seppo Koho er designeren bag Owalo 7010, som er en Secto Design produceret gulvlampe. Han har vist et nytænkende brug af træ, og han har benyttet sine førsteklasses håndværkerevner. Seppo Koho har gået til værks på denne lampe ud fra hans respekt for den nordlige halvkugles træsorter og hans respekt for det enkle skandinaviske look.

Owalo 7010 skjuler sin lyskilde i et af dens små rum, hvilket får den til at lyse med et blændfrit lys. Samtidig lyser den med et varmt og hyggeligt lys. Med denne gulvlampe, har Koho designet en enestående lampe, som tager belysningen med ind i det moderne designunivers. Man kan mærke, at der er et solidt greb om både snedkerfagets historie og fortidens materialer bag.

Owalo 7010 kan købes i denne hvide farve. Derudover kan du købe den i sort, valnød og i birk. Secto Design lægger vægt på at gøre deres produktioner så grønne som de kan. Det gør de ved at holde deres produktioner så tæt på deres materialer, så transporttiden holdes nede. Derudover sørger de for at genbruge og sortere deres materialer.

Specifikationer
Varenummer : 7010 VA
EAN : 6430053140554

Materiale: Birketræ, hvid lamineret.
Mål: H: 168 cm. L: 39 cm Ø: 22 cm
Lyskilde: Integreret 9W LED. Incl. 2,5 meter ledning.