Owalo 7010 Gulvlampe Sort - Secto Design

  Levering + 3 uger fra d.d
8.110,00 kr
  •   Levering + 3 uger fra d.d
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der følger gratis LED pære med til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Owalo 7010 er en Seppo Koho designet gulvlampe, og den er blevet produceret af Secto Design. Han har fundet en innovativ måde at bruge træ på, og så har han brugt et godt og stærkt håndværk. Seppo Koho har designet denne lampe ud fra hans respekt for træsorterne på den nordlige halvkugle, samt den enkle nordiske look.

Owalo 7010 har gemt sin lyskilde væk i et af dens små rum, hvilket betyder, at den lyser med et blændfrit lys. Den giver også et varmt og hyggeligt lys. Med denne lampe har Seppo Koho designet en enestående og nyskabende gulvlampe. Den kan opsummeres som en lampe, der flytter lyset ind i det moderne designunivers. Derudover kan man mærke, at der ligger en stor kundskab om fortidens materialer og snedkerfagets historie bag.

Owalo 7010 kan købes i fire forskellige farver. Du kan købe den i denne sorte farve. Og så kan den også købes i valnød, birk og i hvid. Secto Design har fokus på at holde deres produktioner så grønne som de kan. Det vil sige, at de producerer deres lamper så tæt på deres materialer som de kan. Og så genbruger og sorterer de materialerne som de bruger.

Specifikationer
Varenummer : 7010 MU
EAN : 6430053140530

Materiale: Birketræ, sort lamineret.
Mål: H: 168 cm. L: 39 cm Ø: 22 cm
Lyskilde: Integreret 9W LED. Incl. 2,5 meter ledning.