PH Artichoke "Koglen" Ø600 Rustfri Stål Pendel - Louis Poulsen

  Levering 1-4 hverdage
Specialpris 74.960,00 kr
Pris: 93.700,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der følger gratis LED pære med til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

PH Artichoke er designet af Poul Henningsen i 1958 til restaurant Langelinie Pavillionen i København, hvor den stadig hænger. Lampen betragtes som et internationalt designikon og giver stil og kant i din indretning, samtidig med at lampen udsender et blødt, blændfrit og behageligt lys. Han har designet et kunstværk af en pendel. Den har 72 blade, som de har vinklet med stor præcision, og så fordelt dem ind på 12 unikke rækker. Her har hver række 6 blade. Når de er placeret således, så er det fordi, at det er med til at skabe det skulpturelle udseende, og så har det den praktiske effekt, at det giver et blændfrit lys uanset hvilken vinkel man ser fra. Den lyser med en behagelig og stemningspræget belysning ude i lokalet. Det er en belysning, som den sender ud på en rundsymmetrisk måde. Med dette behagelige og stemningspræget lys, så vil den være god at hænge op over et spisebord eller inde i en dagligstue.

Der er store dele af PH Artichokes produktion, der stadig foregår i hænderne. Det gør de for at bevare lampens høje kvalitet. Det tog tre måneder for Poul Henningsen at designe pendlen. Han har ladet sig inspirere af den klassiske lampe fra 1920erne – PH Septima.

PH Artichoke er lampens internationale navn – herhjemme går den under navnet PH Kogle. Den står i dag som et internationalt designikon, som vil bringe både stil og kant med ind i din indretning. Den er noget af det ypperste, når det kommer til dansk lampedesign. Du kan købe den i denne rustfri stål farve, og så kan den også købes i disse farver: Hvid, messing eller i sort

Designeren Bag

Poul Henningsen-min

Specifikationer
Varenummer : 5741092411
EAN : 5703411198667

Lyskilde: E27
Watt: 230W
Mål: H: 58 cm / Ø: 60 cm
Materiale: Blade: Stanset kobber, laserskåret rustfrit stål eller stanset stål. Fatningshus: Højglansforkromet, optrukket aluminium. Overskærm: Hvid, optrukket stål. Stel: Højglansforkromet, laserskåret stål.
Ledningslængde: Hvid tekstil 4m & Wire
Designer: Poul Henningsen