PH Artichoke "Koglen" Ø600 Hvid Pendel - Louis Poulsen

  Levering 1-4 hverdage
Specialpris 66.221,25 kr
Pris: 88.295,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der følger gratis LED pære med til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

PH Artichoke er designet af Poul Henningsen i 1958 til restaurant Langelinie Pavillionen i København, hvor den stadig hænger. Lampen betragtes som et internationalt designikon og giver stil og kant i din indretning, samtidig med at lampen udsender et blødt, blændfrit og behageligt lys.

PH Artichoke er blevet designet med et enestående design. Den har fået sine 72 nøjagtigt vinklet blade fordelt ind på 12 unikke rækker, hvor der er seks blade på hver række. Det giver ikke alene et skønt og skulpturelt design til lampen, det er også med til at sikre et blændfrit lys. Det er en lampe, som giver en særlig belysning. Lyskildens refleksion diffuseres på den sandblæste underside, og derfra bliver det reflekteret dekorativt på den blanke overflade, og armaturet får en særlig glød.

Udover denne hvide farve, så kan PH Artichoke også købes i disse farver: Poleret pendel, messing, sort eller i rustfri stål. Denne pendel har en diameter på 60 centimeter. Den kan også købes med en diameter på 72 centimeter (i disse farver: Messing, sort, hvid, rustfri stål og den kan købes i poleret pendel), 84 centimeter (I følgende farver: Messing, sort, hvid, rustfri stål eller poleret pendel) og den kan købes med en diameter på 48 centimeter (i disse farver: Messing, kobber, sort, hvid, rustfri stål eller i poleret pendel). 

Designeren Bag

Poul Henningsen-min

Specifikationer
Varenummer : 5741092398
EAN : 5703411198704

Lyskilde: E27
Watt: 230W
Mål: H: 58 cm / Ø: 60 cm
Materiale: Blade: Stanset kobber, laserskåret rustfrit stål eller stanset stål. Fatningshus: Højglansforkromet, optrukket aluminium. Overskærm: Hvid, optrukket stål. Stel: Højglansforkromet, laserskåret stål.
Ledningslængde: Hvid tekstil 4m & Wire
Designer: Poul Henningsen