PH 5 Pendel Hvid Classic - Louis Poulsen

  Levering 1-4 hverdage
7.395,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der er indbygget LED lyskilde i lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

PH 5 Pendel Classic er designet af Poul Henningsen, og produceret af Louis Poulsen. PH 5 Classic er en tidløs klassiker, der er designet ud fra princippet om det reflekterende treskærmssystem. Dette system giver et diffust lys. Det meste af lyset bliver sendt nedad, men takket være den trompetformet overskærm, bliver noget af lyset også sendt til siden. Inden i selve lampen, sidder der en rød kegle og en blå reflektor, som er med til at give et varmere lys.

Skærmene sørger ikke kun for, at lyset bliver spredt rundt i lokalet, de sikrer nemlig også, at lyset fra PH 5 er blændfrit. Og det ændrer intet, hvor højt eller lavt lampen hænger. PH 5 Pendel Classic har fire skærme, som dækker ud over hinanden, og foruden deres funktionelle indvirken på lyset, så er de også med til at give lampen dens flotte æstetik. Pendlen kan fint hænges henover spisebordet, hvor den kan skinne med sin koncentreret belysning.

Poul Henningsen designede PH 5 Pendel Classic som et svar på de ændringer, som glødepæren gik i møde i forhold til form og størrelse. De ændringer afgrænsede måder hvorpå man kunne benytte lampen på, og det reducerede belysningen. Ved samme lejlighed, fik Henningsen installeret et armatur, som gjorde det muligt, at benytte alle de forskellige slags lyskilder. Treskærmssystemet designede Poul Henningsen tilbage i 1925-26, og det er et system der stadig bruges. Navnet PH 5 kommer fra størrelsen på hovedskærmen. 

Du kan købe PH 5 Pendel i denne hvide classic farve, og så kan den også købes i hvid moderne, kobber, messingmonokrom blå, monokrom hvid, monokrom lys rosa, monokrom sort, monokrom østersgrå, nuancer af blå, nuancer af grå, nuancer af grøn, nuancer af orange, nuancer af rosa, nuancer af rød, blå rosa fersken eller i østersgrå blå rosa

Designeren Bag

Poul Henningsen-min

Specifikationer
Varenummer : 5741099870
EAN : 5703411767849

Lyskilde: E27
Watt: 30W
Mål: H: 26,7 cm / Ø: 50 cm
Materiale: Skærme: Optrukket aluminium. Afblændingsskærm: blå, rosa, grøn eller rød, optrukket aluminium. Stag: Lilla ( Classic) eller bronzefarvet, valset aluminium.
Ledningslængde: 3 m hvid tekstil ledning
Designer: Poul Henningsen