Fri fragt på alle lamper

1-4 dages levering

Prismatch på lamper

Ring Tlf.: 66 15 63 23

PH 5 Pendel Hvid Classic - Louis Poulsen Zoom

PH 5 Pendel Hvid Classic - Louis Poulsen

Lagerstatus: På lager

5.795,00 kr
  • Levering 1-4 hverdage
  • Gratis fragt på alle alle lamper
  • Vigtigt Der medfølger gratis halogen lyskilde til lampen
  • Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch

PH 5 Pendel Classic er designet af Poul Henningsen, og produceret af Louis Poulsen. PH 5 Classic er en tidløs klassiker, der er designet ud fra princippet om det reflekterende treskærmssystem. Dette system giver et diffust lys. Det meste af lyset bliver sendt nedad, men takket være den trompetformet overskærm, bliver noget af lyset også sendt til siden. Inden i selve lampen, sidder der en rød kegle og en blå reflektor, som er med til at give et varmere lys.

Skærmene sørger ikke kun for, at lyset bliver spredt rundt i lokalet, de sikrer nemlig også, at lyset fra PH 5 er blændfrit. Og det ændrer intet, hvor højt eller lavt lampen hænger. PH 5 Pendel Classic har fire skærme, som dækker ud over hinanden, og foruden deres funktionelle indvirken på lyset, så er de også med til at give lampen dens flotte æstetik. Pendlen kan fint hænges henover spisebordet, hvor den kan skinne med sin koncentreret belysning.

Poul Henningsen designede PH 5 Pendel Classic som et svar på de ændringer, som glødepæren gik i møde i forhold til form og størrelse. De ændringer afgrænsede måder hvorpå man kunne benytte lampen på, og det reducerede belysningen. Ved samme lejlighed, fik Henningsen installeret et armatur, som gjorde det muligt, at benytte alle de forskellige slags lyskilder. Treskærmssystemet designede Poul Henningsen tilbage i 1925-26, og det er et system der stadig bruges. Navnet PH 5 kommer fra størrelsen på hovedskærmen.

Lyskilde: E27
Watt: 30W
Mål: H: 26,7 cm / Ø: 50 cm
Materiale: Skærme: Optrukket aluminium. Afblændingsskærm: blå, rosa, grøn eller rød, optrukket aluminium. Stag: Lilla ( Classic) eller bronzefarvet, valset aluminium.
Ledningslængde: 3 m hvid tekstil ledning
Designer: Poul Henningsen

Designeren bag

Detaljer

Poul Henningsen – bedre kendt som PH blev født i København i 1894, som søn af den berømte danske forfatterinde Agnes Henningsen og forfatteren Carl Ewald. Poul Henningsen studerede ved Københavns tekniske skole i perioden 1911-1914 og derefter 3 år på det tekniske universitet i København, men færdiggjorde dog aldrig sin uddannelse som arkitekt. Han tilbragte samtidig med studierne meget tid hos maleren Johannes Larsen. Poul Henningsen startede dog sin uddannelse med at stå i lære som murer og havde derfor, som mange af samtidens store designere og arkitekter en håndværksmæssig baggrund. Poul Henningsen startede med at beskæftige sig hovedsageligt med funktionalistisk arkitektur, men hans professionelle interesser ændrede sig dog over årene til at fokusere på belysning, hvilket også er det man i dag kender ham for. PH designede i sin tid de originale PH lamper, som i dag lever videre i bedste velgående. I samarbejde med Louis Poulsen udviklede han i 1925, 3-skærmsprincippet og dette samarbejde fortsatte frem til hans død, igennem alle årene designede han lamper, der fokuserede på blødt og blændfrit lys. Materialerne oser af kvalitet, ligesom udførelsen af lamperne.

Yderligere information

Yderligere information

Producent Louis Poulsen
Mærke Louis Poulsen
Varenummer 5741099870
Gratis lyskilde Der medfølger gratis halogen lyskilde til lampen

Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: PH 5 Pendel Hvid Classic - Louis Poulsen

Belysningsrådgivning


Prismatch


Hos Luxlight.dk mener vi, at du altid skal handle til den bedste pris. Derfor har vi prismatch.

Prisen vi matcher skal opfylde disse enkle krav:

- Varen på Luxlight.dk  skal være markeret med ikonet for prismatch

- Du skal fremlægge dokumentation for den pris du har fundet. Dokumentationen kan være et link, et foto af fysisk    reklame eller lignende.

Prismatch omfatter udelukkende danske butikker eller danske web-shops med danske cvr numre og varer omfattet af danske regler  som f.eks garanti, moms, told, o. lign 

Prismatch gælder IKKE ved kø-tilbud,  tilbud med begrænsede antal og  tilbud der kræver medlemsskab af  indkøbsforening og kan ej heller kombineres med andre former for prisnedsatte varer. 

Prismatch gælder indenfor 7 dage efter varens afsendelse. Det vil sige, at finder du din lampe billigere indenfor ovenstående  kriterier, så kan du få differencen refunderet. 

 Vi forbeholder os retten til at sige nej tak til handlen