PH 5 Nuancer af Grå - Louis Poulsen

  Levering 1-4 hverdage
Specialpris 5.916,00 kr
Pris: 7.395,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der følger gratis LED pære med til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Elegance og funktionalitet i perfekt harmoni

PH 5 Pendel er mere end en lyskilde. Den er et designikon, som den anerkendte Poul Henningsen har designet i samarbejde med Louis Poulsen. Den blev oprindeligt designet i 1958, og Louis Poulsen relanceret den i 2018 for at markere dens 60-års jubilæum. En smuk repræsentation af fusionen mellem tidløst design og moderne innovation.

Med sit stilrene og funktionelle design, er PH 5 skabt til at levere blændfrit lys uanset højden eller typen af pære, som du anvender. Poul Henningsens vision var at forbedre farvegengivelsen af lyset, hvilket afspejles i designet med en rød kegle og en lille blå reflektor inde i lampen. Disse elementer arbejder i harmoni for at tilføje en varmere kulør til lyset.

PH 5 kaster både et nedadrettet og siderettet lys, og med sin matte overflade sikrer den en blød og behagelig belysning. Dette karakteristika skaber ikke kun et visuelt tiltalende rum, men skaber også en behagelig atmosfære. Navnet PH 5 refererer til lampens hovedskærm, der har en diameter på 50 centimeter.

Udover denne elegante nuance af grå, kan du også købe PH 5 i et bredt spektrum af farver, der passer til enhver indretning. Vælg mellem monokrom sort, monokrom østersgrå, hvid classic, monokrom lys rosa, monokrom hvid, nuancer af grøn, nuancer af blå, nuancer af orange, hvid moderne, nuancer af rosa, nuancer af rød, messing, kobber, monokrom blå, pastel blå rosa fersken eller i pastel østersgrå blå rosa.

Investér i PH 5 og tilføj ikke kun et belysningspunkt til dit rum, men et kunstværk, der forener designhistorie med moderne æstetik og funktionalitet.

Designeren Bag

Poul Henningsen-min

Specifikationer
Varenummer : 5741099809
EAN : 5703411769171

Lyskilde: E27
Watt: 30W
Mål: H: 26,7 cm / Ø: 50 cm
Materiale: Skærme: Optrukket aluminium. Afblændingsskærm: blå, rosa, grøn eller rød, optrukket aluminium. Stag: Lilla ( Classic) eller bronzefarvet, valset aluminium.
Ledningslængde: 3 m hvid tekstil ledning
Designer: Poul Henningsen