PH 2/1 Pendel messing metalliseret - Louis Poulsen

  Levering 1-4 hverdage
Specialpris 4.236,00 kr
Pris: 5.295,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der følger gratis LED pære med til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Oplev en tidløs belysningsklassiker med PH 2/1 Pendel, som blev designet af den legendariske Poul Henningsen. Den er igennem årene blevet lanceret i nogle forskellige farver. Den elegante sortmetaliseret version blev lanceret i februar 2017, som en repræsentation af en sublim tilføjelse til PH-universet og et ikon inden for moderne belysning. I 2019 blev familien udvidet, da den fortryllende messing metalliseret udgave blev lanceret.

PH 2/1 Pendel imponerer med sine mundblæste opale glasskærme, der skaber et diffust, blødt og blændfrit lys. Den er særligt velegnet som belysning i køkkenet, over spisebordet eller andre steder, hvor den vil skabe stemning, hygge og et behageligt arbejdslys. Denne pendel er ikke blot en lyskilde, men et kunstværk, der kombinerer æstetik og funktionalitet på en enestående måde.

PH 2/1 Pendel kan købes i denne flotte messing metalliseret farve for et strejf af luksus og elegance. Alternativt kan du også købe den i sortmetaliseret eller i højglansforkromet. På den måde kan du tilpasse den til din personlige indretningsstil.

Investér i belysningens konge med PH 2/1 Pendel og skab et rum fyldt med subtil skønhed og praktisk lys. Bestil din pendel i dag, og bring Poul Henningsens tidløse designindflydelse ind i dit hjem.

Designeren Bag

Poul Henningsen-min

Specifikationer
Varenummer : 5741100125
EAN : 5703411097427

Lyskilde: E14
Watt: 20W 
Mål: Ø: 20 cm / H: 14 cm
Materiale: Skærme: Mundblæst hvidt opal glas / Fatningshus: Messing metalliseret
Ledning: 3m
Designer: Poul Henningsen