PH 2/1 Pendel Højglansforkromet - Louis Poulsen

  Levering 1-4 hverdage
5.095,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der følger gratis LED pære med til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

PH 2/1 Pendel – Tidløs elegance og funktionelt design fra Louis Poulsen

PH 2/1 Pendel er en smuk og tidløs lampe fra Louis Poulsen, som er designet af Poul Henningsen, som en den af den ikoniske treskærmsfamilie. Denne elegante pendel er nemlig baseret på det innovative treskærmssystem, som Poul Henningsen udviklede i 1925-26. Navnet 2/1 refererer til skærmens størrelse, hvor den øverste skærm har en diameter på 20 centimeter, mens mellem- og underskærmene har størrelsen fra 1/1 modellen.

PH 2/1 Pendel er konstrueret efter konceptet om en logaritmisk spiral, der sikrer en jævn fordeling af lyset over glasskærmens kurver. De tre skærme overlapper hinanden, og pæren er centralt placeret. Skærmene arbejder i fællesskab for at reducere blænding og skabe en behagelig belysning. Fremstillet af mundblæst opalt glas har skærmene en blank yderside og en sandblæst mat inderside, hvilket resulterer i en blød og diffus udsendelse af lys. Reflekterende og funktionel, PH 2/1 Pendel giver både hyggebelysning og et behageligt arbejdslys.

Denne pendel er ideel som køkkenbelysning, over spisebordet eller et hjørnebord takket være dens kompakte størrelse. PH 2/1 Pendel i højglansforkromet farve udstråler elegance og passer perfekt ind i moderne indretningsmiljøer. Du kan også vælge at købe den i messing metalliseret eller i sortmetalliseret. Derved kan du tilpasse belysningen efter din personlige smag. Investér i PH 2/1 Pendel og nyd kombinationen af tidløst design og praktisk funktionalitet i dit hjem.

Designeren Bag

Poul Henningsen-min

Specifikationer
Varenummer : 5741084908
EAN : 5703411069844

Lyskilde: E14
Watt: 40W
Mål: H: 14 cm / Ø: 20 cm
Materiale: Skærme: Mundblæst hvidt opal glas / Fatningshus: Højglansforkromet
Ledningslængde: 3m
Designer: Poul Henningsen