Fri fragt på alle lamper

1-4 dages levering

Prismatch på lamper

Ring Tlf.: 66 15 63 23

Louis Poulsen PH 2/1 Pendel Zoom

23%

PH 2/1 Pendel Højglansforkromet - Louis Poulsen

Lagerstatus: På lager

Pris: 3.895,00 kr

Tilbud 2.995,00 kr

  • Levering 1-4 hverdage
  • Gratis fragt på alle alle lamper
  • Vigtigt Der medfølger gratis halogen lyskilde til lampen
  • Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch

PH 2/1 er en tidløs og flot pendel fra Louis Poulsen, som er blevet designet af Poul Henningsen. Den er en del af treskærmsfamilien. Treskærmssystemet kom PH på i 1925-26, og det er et system der stadig bruges på lamper i dag. Dét er et tidløst design. Navnet 2/1 stammer fra skærmens størrelse, hvor den øverste skærm er 20 centimeter i diameteren. Mellem- og underskærmene har den størrelse, som vi finder på 1/1 modellen.

PH 2/1 er bygget op ud fra konceptet om en logaritmisk spiral. Det vil sige, at vi får en ligelig fordeling af lyset over selve glasskærmenes kurver. På denne måde kan skærmene reducere mængden af lys de sender ud. De tre skærme dækker udover hinanden, og så er pæren placeret i midten af dem. Skærmene sørger for at holde lyset blændfrit. Skærmene er lavet af opalt glas, som er blevet mundblæst. Ydersiden af glasset er blank, mens indersiden er sandblæst mat, hvilket gør, at vi får en blød og diffus udsendelse af lyset. PH 2/1 er designet ud fra tanken, om at have flerskærmssystemet til at være reflekterende.

PH 2/1 er god til at give hyggebelysning og et dejligt arbejdslys, og takket være dens kompakte størrelse, så er den god at hænge som belysning i køkkenet, henover spisebordet eller over et hjørnebord. Den fås i to farver: Der er denne højglansforkromet udgave, og så er der en sortmetalliseret, hvor den øverste skærm er mørkere. Med sit tidløse design kombineret med den funktionelle belysning, så har vi med en god og flot lampe at gøre.

Lyskilde: E14
Watt: 40W
Mål: H: 14 cm / Ø: 20 cm
Materiale: Fatningshus: Højglansforkromet eller sort metalliseret. Hvidt opalt glas.
Ledningslængde: 3m
Designer: Poul Henningsen

Designeren bag

Detaljer

Poul Henningsen – bedre kendt som PH blev født i København i 1894, som søn af den berømte danske forfatterinde Agnes Henningsen og forfatteren Carl Ewald. Poul Henningsen studerede ved Københavns tekniske skole i perioden 1911-1914 og derefter 3 år på det tekniske universitet i København, men færdiggjorde dog aldrig sin uddannelse som arkitekt. Han tilbragte samtidig med studierne meget tid hos maleren Johannes Larsen. Poul Henningsen startede dog sin uddannelse med at stå i lære som murer og havde derfor, som mange af samtidens store designere og arkitekter en håndværksmæssig baggrund. Poul Henningsen startede med at beskæftige sig hovedsageligt med funktionalistisk arkitektur, men hans professionelle interesser ændrede sig dog over årene til at fokusere på belysning, hvilket også er det man i dag kender ham for. PH designede i sin tid de originale PH lamper, som i dag lever videre i bedste velgående. I samarbejde med Louis Poulsen udviklede han i 1925, 3-skærmsprincippet og dette samarbejde fortsatte frem til hans død, igennem alle årene designede han lamper, der fokuserede på blødt og blændfrit lys. Materialerne oser af kvalitet, ligesom udførelsen af lamperne.

Yderligere information

Yderligere information

Producent Louis Poulsen
Mærke Louis Poulsen
Varenummer 5741084908
Gratis lyskilde Der medfølger gratis halogen lyskilde til lampen

Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: PH 2/1 Pendel Højglansforkromet - Louis Poulsen

Belysningsrådgivning


Prismatch


Hos Luxlight.dk mener vi, at du altid skal handle til den bedste pris. Derfor har vi prismatch.

Prisen vi matcher skal opfylde disse enkle krav:

- Varen på Luxlight.dk  skal være markeret med ikonet for prismatch

- Du skal fremlægge dokumentation for den pris du har fundet. Dokumentationen kan være et link, et foto af fysisk    reklame eller lignende.

Prismatch omfatter udelukkende danske butikker eller danske web-shops med danske cvr numre og varer omfattet af danske regler  som f.eks garanti, moms, told, o. lign 

Prismatch gælder IKKE ved kø-tilbud,  tilbud med begrænsede antal og  tilbud der kræver medlemsskab af  indkøbsforening og kan ej heller kombineres med andre former for prisnedsatte varer. 

Prismatch gælder indenfor 7 dage efter varens afsendelse. Det vil sige, at finder du din lampe billigere indenfor ovenstående  kriterier, så kan du få differencen refunderet. 

 Vi forbeholder os retten til at sige nej tak til handlen