PH 2/1 Pendel Højglansforkromet - Louis Poulsen

  Levering slut november
Specialpris 3.195,00 kr
Pris: 4.195,00 kr
  •   Levering slut november
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der medfølger gratis halogen lyskilde til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

PH 2/1 er en tidløs og flot pendel fra Louis Poulsen, som er blevet designet af Poul Henningsen. Den er en del af treskærmsfamilien. Treskærmssystemet kom PH på i 1925-26, og det er et system der stadig bruges på lamper i dag. Dét er et tidløst design. Navnet 2/1 stammer fra skærmens størrelse, hvor den øverste skærm er 20 centimeter i diameteren. Mellem- og underskærmene har den størrelse, som vi finder på 1/1 modellen.

PH 2/1 er bygget op ud fra konceptet om en logaritmisk spiral. Det vil sige, at vi får en ligelig fordeling af lyset over selve glasskærmenes kurver. På denne måde kan skærmene reducere mængden af lys de sender ud. De tre skærme dækker udover hinanden, og så er pæren placeret i midten af dem. Skærmene sørger for at holde lyset blændfrit. Skærmene er lavet af opalt glas, som er blevet mundblæst. Ydersiden af glasset er blank, mens indersiden er sandblæst mat, hvilket gør, at vi får en blød og diffus udsendelse af lyset. PH 2/1 er designet ud fra tanken, om at have flerskærmssystemet til at være reflekterende.

PH 2/1 er god til at give hyggebelysning og et dejligt arbejdslys, og takket være dens kompakte størrelse, så er den god at hænge som belysning i køkkenet, henover spisebordet eller over et hjørnebord. Den fås i to farver: Der er denne højglansforkromet udgave, og så er der en sortmetalliseret, hvor den øverste skærm er mørkere. Med sit tidløse design kombineret med den funktionelle belysning, så har vi med en god og flot lampe at gøre.

Designeren Bag

Poul Henningsen-min

Specifikationer
Varenummer : 5741084908
EAN : 5703411069844

Lyskilde: E14
Watt: 40W
Mål: H: 14 cm / Ø: 20 cm
Materiale: Skærme: Mundblæst hvidt opal glas / Fatningshus: Højglansforkromet
Ledningslængde: 3m
Designer: Poul Henningsen