Panthella 250 Bordlampe Højglansforkromet - Louis Poulsen

  Levering 1-4 hverdage
4.995,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der er indbygget LED lyskilde i lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Panthella Mini er en bordlampe designet af Verner Panton og produceret af Louis Poulsen. Panthella Gulvlampen blev et stort hit, og det fik samarbejdet mellem Verner Panton og Louis Poulsen til at videreudvikle flere udgaver af Panthellaen i forskellige størrelser. Det har blandt andet kastet denne smukke Panthella Mini Bordlampe Højglansforkromet af sig.

En smart funktionalitet denne lampe har med sig er dens timer. Timeren kan indstilles, så lampen automatisk bliver slukket efter 4 timer eller 8 timer. Lampen har desuden også en lysdæmper, så man kan justere lyset helt ned til 15% alt efter hvad du har brug for, og hvad du vil have. I forlængelse af det, så kommer lampen med en memory funktion. Helt lavpraktisk betyder det, at lampen ”husker” hvilken lysstyrke du ønsker lampen skal stå på, når den bliver tændt.

Panthella Minien udsender et blændfrit lys, hvilket i høj grad er med til at lave det stemningsladet lys, som lampen bringer med til bordet. Panthella Miniens størrelse gør, at man kan placere lampen på områder, hvor der ikke er særlig meget plads. Panthella Mini er en bordlampe, man kan placere rundt om i huset, og man får et dejligt lys og den er med til at skabe en hyggelig stemning i lokalet.

Verner Panton har designet en utrolig flot og stilren bordlampe, som giver et rigtig dejligt diffust lys. Det er en lampe, som kan placeres, hvor end du måtte mangle mere belysning. Hvad enten det er i stuen, soveværelset eller vindueskarmen. Med smarte funktionaliteter som timeren eller memory funktionen, så kommer Panthella Minien med nogle nye, kreative idéer som gør det til en mere brugervenlig lampe at have stående. Du kan købe Panthella Mini Bordlampe i en række forskellige farver. Den kan købes i denne højglansforkromet farve, og så kan den købes i koral, lys blå, lys rosa, messing, opal, opal grey, orange, sort eller i hvid

Designeren Bag

Verner%20Panton-min

Specifikationer
Varenummer : 5744162555
EAN : 5703411772584

Lyskilde: LED 2700K - Trinløs dæmp
Watt: 10W
Mål: H: 33,5 / Ø: 25
Materiale: Skærm: Højglansforkromet dybtrukket stål / Fod: Aluminium.
Ledningslængde: Sort pvc 2,5m
Designer: Verner Panton