Panthella 250 Bordlampe Hvid - Louis Poulsen

  Levering 1-4 hverdage
Specialpris 3.000,00 kr
Pris: 3.750,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der er indbygget LED lyskilde i lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Panthella Gulvlampens succes ansporede Louis Poulsen og Verner Panton til at videreudvikle Panthellaen og fortsætte deres samarbejde. Videreudviklingen førte til denne Panthella Mini Bordlampe.

Panthella Mini har en lysdæmper, som kan dæmpe lyset helt ned til 15%. Du kan justere lyset, så det passer bedst til dig. Og lampen har en memory funktion. Den funktion gør, at Panthellaen husker hvilken lysstyrke man vil have lampen skal starte på, når man tænder for den. Og så har lampen den funktionalitet, at man kan indstille hvor længe der skal gå inden lampen skal slukke automatisk. Man kan indstille imellem 4 og 8 timer. Det er nogle rare og smarte funktioner, der gør det nemmere for brugeren og giver et ekstra niveau af valgfrihed for dig.

Panthella Mini udsender et behageligt diffust lys, der er med til at skabe et stemningsfyldt lys. Og så har lampen en skærm, som sørger for, at holde lyset blændfrit. Da det er en ministørrelse, så giver det dig stor valgfrihed med hvor du kan placere den. Fordi den ikke tager så meget plads, kan man have den stående på skrivebordet, man kan også sætte den i stuen – mulighederne er mange. Designet gør, at den vil passe ind i både en traditionel indretning såvel som en moderne indretning. Du kan finde Panthella Mini Bordlampe i 9 yderligere farver foruden denne hvide version. Den kan købes i: Højglansforkromet, koral, lys blå, lys rosa, messing, opal, opal grey, orange eller i sort

Designeren Bag

Verner%20Panton-min

Specifikationer
Varenummer : 5744162513
EAN : 5703411494134

Lyskilde: LED 2700K - Trinløs dæmp
Watt: 10W
Mål: H: 33,5 / Ø: 25
Materiale: Skærm: Hvidt dybtrukket stål / Fod: Aluminium.
Ledningslængde: Sort pvc 2,5m
Designer: Verner Panton