Octo 4240 Pendel Valnød (1,5 m ledning) - Secto Design

  Levering 1-4 hverdage
7.445,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der følger gratis LED pære med til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Octo 4240 er en håndlavet pendel, lavet ud af formpresset, finsk birk. Den kommer fra de enormt dygtige håndværkere som arbejder hos Secto Design og er designet af den anerkendte Seppo Koho. De sikrer sig træet er af højeste kvalitet, og, som Secto Design er kendt for, er den produceret under så miljøvenlige forhold som de kan.

Octo 4240 er lavet i det enkle skandinaviske design som Secto er så kendt for. Lampen er formet som en kugle. Det gør, at den er god til at sende sin belysning rundt om i lokalet. Den er udsmykket med trærammer, som er med til at fordele lyset rundt i lokalet. Trærammerne gemmer på pæren, så den ikke blænder. Og fordi pæren hænger hvor den gør, så giver den også et fint nedadrettet lys. Octo 4240 udsender et blødt og behageligt lys, som er med til at skabe en hyggelig stemning. Med sine 54 centimeter i diameter og 68 centimeter i højden, så er det en ganske stor lampe, men fordi der er luft mellem rammerne og pæren, så føles den ikke så forstyrrende. Dette gør den passende at hænge, henover spisebordet eller i stuen.

Secto Design går meget op i, at deres lamper er bæredygtige. Det ses for eksempel ved, at de producerer deres lamper ud af den lokale bark. Det ses også ved, at LED-pærer følger med lampen. LED-pærer bruger ikke så meget strøm, som nogle af de andre pærer gør. Det betyder også, at de lyser med en varm, hvid farve. Det betyder dog også, at brugen af halogen- spejl- eller 12 volts pærer er forbudt, da de risikerer at overophede lampen. Octo 4240 kan købes i denne valnød farve, og den kan også købes i birk, hvid eller i sort

Secto anbefaler selv, at man støver den af regelmæssigt. Hvis du har brug for at fjerne friske pletter, så skal den tørres af med en lettere fugtig klud.

Designeren Bag

Seppo%20Koho-min

Specifikationer
Varenummer : 4240 PÄ
EAN : 6430053140349

Octo pendlen er designet af Seppo Koho for Secto Design. Octo lampen er håndlavet af finsk birketræ og lampens unikke og lette udtryk passer fint ind i den skandinaviske boligindretning. Octo lampen er allerede blevet en klassiker og lampens bløde, behagelige og diffuse lys passer særligt godt over spisebordet. Lamperne findes i birk, valnød, sort og hvid.

Materiale: Valnød finer.
Ø: 54 cm
H: 68 cm
Lyskilde: E27 max 60 watt
Incl. 1,5 meter ledning.
Kan fås med længere kabel mod ekstra omkostninger.