Octo 4240 Pendel Sort (1,5 m ledning) - Secto Design

  Levering 1-4 hverdage
7.065,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der følger gratis LED pære med til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Octo 4240 er en pendel, som er designet af Seppo Koho hos Secto Design. De har brugt det lokale birk som materiale og det er så blevet formpresset. Det gør at pendlen er blevet håndlavet af de talentfulde medarbejdere. De valgte at bruge den lokale bark, for at gøre produktionen så grøn som mulig. Det er nemlig et kerneområde for Secto Design at alle deres produktioner er så miljøvenlige som de kan blive.

Vi ser også denne omtanke for miljøet ved deres valg af pære til Octo 4240. De gør brug af LED-pærer, som bruger markant mindre strøm end nogle af de andre pærer. LED-pæren følger med, når du køber pendlen. Det betyder så også, at hvis man vil sætte en halogen-, spejl- eller 12 volts-pære i, så risikerer man, at overophede lampen.

Pendlen er designet ud fra et simpelt skandinavisk design, som både Seppo Koho og Secto Design er så kendte og elsket for. Pendlen er formet som en kugle, med trælameller som omgiver pæren, der hænger inde i midten. Pæren udsender et blødt og behageligt hvidt lys. Lamellerne spreder lyset rundt i lokalet, og giver en hyggelig stemning. Og samtidig sørger lamellerne for, at pæren ikke blænder nogen. Dens kugleform sørger også for, at man får et godt nedadrettet lys. Octo 4240 er 54 centimeter i diameteren og 68 centimeteren i højden, men den store størrelse til trods, så føles det ikke som om, den fylder meget. Der er en del luft mellem pæren og lamellerne, hvilket gør, at den ikke føles så distraherende. Det gør, at man sagtens kan have den hængende henover spisebordet eller i stuen uden problemer. Du kan købe den i denne sorte farve, og den kan også købes i valnød, birk eller hvid

Secto Design anbefaler, at man støver den regelmæssigt af. Hvis den skulle blive ramt af pletter, så anbefaler de, at man tager en lettere fugtig klud og tørrer den af.

Designeren Bag

Seppo%20Koho-min

Specifikationer
Varenummer : 4240 MU
EAN : 6430053140332

Octo pendlen er designet af Seppo Koho for Secto Design. Octo lampen er håndlavet af finsk birketræ og lampens unikke og lette udtryk passer fint ind i den skandinaviske boligindretning. Octo lampen er allerede blevet en klassiker og lampens bløde, behagelige og diffuse lys passer særligt godt over spisebordet. Lamperne findes i birk, valnød, sort og hvid.

Materiale: birketræ, sort lamineret
Ø: 54 cm
H: 68 cm
Lyskilde: E27 max 60 watt
Incl. 1,5 meter ledning.
Kan fås med længere kabel mod ekstra omkostninger.