Kuulto 9100 Loftlampe Hvid - Secto Design

  Levering + 3 uger fra d.d
9.445,00 kr
  •   Levering + 3 uger fra d.d
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der følger gratis LED pære med til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Seppo Koho har designet væg- og loftlampen Kuulto 9100, og den er blevet produceret hos Secto Design. Han har designet et specielt stykke håndværk, som bærer et flot og alternativt design. Det er med til at give en masse sjæl til lampen.

Kuulto 9100 er blevet udført i presset og formet birketræ. Den skinner med et herligt og rart lys. Det er en belysning, som gør den passende at bruge i alle måder at indrette sig på. Den vil specielt være god at sætte op i et soveværelse, i en stue eller ude i et køkken. Den vil være en forrygende detalje i indretningen.

Kuulto 9100 kan købes i denne hvide farve. Derudover kan du også købe den i birk, valnød eller i sort. Secto Design har fokus på at have en bæredygtig produktion, og denne lampe er ikke en undtagelse. De sørger for at holde deres produktion tæt på det område, hvor de henter deres materialer, så transporttiden begrænses. De sørger også for at sortere og genbruge deres materialer. Eksempelvis genbruger de savsmuldet fra deres produktion til at fremstille træpiller, som kan bruges til at varme op med.

Du kan læse mere om Secto´s bærdygtighed her:

Specifikationer
Varenummer : 9100 VA
EAN : 6430053140905

Materiale: Hvid finer
H: 15 cm
B: 52 cm
Lyskilde: E27 max 60 watt