Kuulto 9100 Loftlampe Birk - Secto Design

  Levering + 3 uger fra d.d
9.445,00 kr
  •   Levering + 3 uger fra d.d
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der følger gratis LED pære med til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Kuulto 9100 er en væg- og loftlampe, som er designet af Seppo Koho, og den er blevet produceret hos Secto Design. Denne lampe er et specielt stykke håndværk, som bærer et skønt og anderledes design. Det har givet en hel masse sjæl til lampen.

Kuulto 9100 er blevet udført i formet og presset birketræ. Den lyser med et enormt smukt og behageligt lys, som gør den velegnet at bruge i alle indretningsstile. Den vil særligt egne sig godt i et soveværelse, inde i stuen eller ude i køkkenet. Det vil være en fantastisk detalje at tilføje i indretningen.

Du kan købe Kuulto 9100 i denne birk farve. Du kan også købe den i valnød, sort eller i hvid. Hos Secto Design lægger de stor vægt på at have en bæredygtig produktion, og det gælder også ved denne lampe. De producerer deres lamper i det centrale Finland, hvilket betyder, at de kun skal transporteres en kort afstand. De har også fokus på at genbruge og sortere deres materialer. For eksempel genbruger de savsmuldet fra produktionen til at lave træpiller, som de kan bruge til at varme op med.

Specifikationer
Varenummer : 9100 KO
EAN : 6430053140875

Materiale: Birk
H: 15 cm
B: 52 cm
Lyskilde: E27 max 60 watt