Flindt Wall Ø40 Hvid 2700K - Louis Poulsen

  Levering 1-4 hverdage
Specialpris 5.916,00 kr
Pris: 7.395,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der er indbygget LED lyskilde i lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Christian Flindt har designet væglampen Flindt Wall, og Louis Poulsen har stået for produktionen. Designeren har opnået en perfekt harmoni mellem proportionerne, lyset og kurverne på lampen. Det har han gjort ved, at bruge metalstøbninger, 3D print og software i løbet af produktionen.

Noget særligt ved Flindt Wall serien er dens lys. Det sker på den måde, at lyset kommer ud af den åbning, der er i toppen af lampen. Herfra bliver lyset sendt videre ned foran lampen. Og så opstår der en diskret og glødende ring af lys. Det giver lampen en udtryksfuld belysning. Det giver også en blændfri og diffus belysning. Dette opstår ved overgangen mellem konvekse og konkave former. Og så er der en del af lampens lys, som bliver sendt bagud. Herved kommer der en indirekte belysning, som er formet som en halvmåne. Og så er lampen designet med et elliptisk og slankt design. Og når det bliver sat sammen med lampens varme glød, så skaber det en indbydende og rolig atmosfære. Således har Christian Flindt lavet et design, som er både enkelt og komplekst på samme tid.

Flindt Wall kan bruges både udendørs og indendørs. Det åbner op for, at du kan skabe dit eget specielle udtryk. Den kan købes i tre forskellige farvevarianter. Du kan købe den i denne hvide farve. Og så kan du købe den i en alu grå farve eller i corten

Designeren Bag

Christian%20Flindt-min

Specifikationer
Varenummer : 5747402209
EAN : 5703411847725

Lyskilde: Indbygget LED
Watt: Maks 20W LED 2700K
Mål: Ø: 40 cm
Materiale: Støbt aluminium
Designer: Christian Flindt