Flindt Wall Ø40 Corten 2700K - Louis Poulsen

  Levering 1-4 hverdage
Specialpris 5.916,00 kr
Pris: 7.395,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der er indbygget LED lyskilde i lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Christian Flindt er designeren bag Flindt Wall væglampen, og den er blevet produceret af Louis Poulsen. For at få lavet lampen, så har Christian Flindt brugt metalstøbninger, software og 3D print. På den måde, har han opnået en god harmoni mellem lampens proportioner, lys og kurver.

Et karakteristikon ved Flindt Wall er dens belysning. Det fungerer på den måde, at lyset bliver lukket ud i åbningen oppe i toppen. Her bliver det sendt ned foran lampen, og der opstår en diskret glødende ring af lys. Det skaber lampens udtryksfulde belysning. På samme tid giver det en blændfri og diffus belysning. Det sker ved overgangen mellem lampens konkave og konvekse former. En del af lyset bliver sendt bagud. Det er med til at give en indirekte belysning, der er formet som en halvmåne. Lampen har et slankt og elliptisk udseende. Når det bliver kombineret med dens varme glød, så giver det en rolig og indbydende atmosfære.

Flindt Wall kan sættes op både indenfor og udenfor. Det giver dig mulighed for at skabe dit eget specielle udtryk. Den kan købes i tre forskellige farver. Du kan købe den i denne corten farve. Og så kan den også købes i hvid eller i alu grå.

Designeren Bag

Christian%20Flindt-min

Specifikationer
Varenummer : 5747402186
EAN : 5703411846988

Lyskilde: Indbygget LED
Watt: Maks 20W LED 2700K
Mål: Ø: 40 cm
Materiale: Støbt aluminium
Designer: Christian Flindt