Flindt Wall Ø20 Corten 2700K - Louis Poulsen

  Levering 1-4 hverdage
Specialpris 3.380,00 kr
Pris: 4.225,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der er indbygget LED lyskilde i lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Flindt Wall er en væglampe, som er blevet designet af Christian Flindt, og den er blevet produceret af Louis Poulsen. Han har lavet lampen med hjælp fra metalstøbninger, 3D print og fra software. Det har resulteret i en god balance mellem proportionerne, kurverne og lyset på lampen.

Lyset er et af lampens kendetegn. Det går ud fra åbningen i toppen. Og på denne måde bliver det sendt ned foran lampen, og her giver det en glødende og diskret ring af reflekteret lys. Og ved at gøre det på denne måde, lyser lampen med en udtryksfuld belysning. Det har også den effekt, at lampen giver en diffus og blændfri belysning. Lyset kommer til overgangen ved lampens konvekse og konkave former. Derved bliver lyset sendt bagud, hvilket giver dens indirekte belysning. Den øverste del af Flindt Wall har et halvmånedesign. Og så er lampen designet med et slankt og elliptisk design, som de har valgt at kombinere med rene linjer i et organisk design. Til sammen giver det lampen en svævende æstetik. Og når denne æstetik bliver sat sammen med lampens varme glød, så får vi en lampe, der giver en indbydende og en afslappet atmosfære.

Flindt Wall kan bruges både udenfor og indenfor og på denne måde kan du skabe dit eget specielle udtryk, ved at hænge dem op ude på husets facade og ind i entréen. Du kan købe denne lampe i tre forskellige farver. Den kan købes i denne corten farve. Og så kan du også købe den i: Alu grå og i hvid

Designeren Bag

Christian%20Flindt-min

Specifikationer
Varenummer : 5747402063
EAN : 5703411848937

Lyskilde: Indbygget LED
Watt: Maks 10W LED 2700K
Mål: Ø: 20 cm
Materiale: Støbt aluminium
Designer: Christian Flindt