Flindt Wall Ø20 Alu Grå 2700K - Louis Poulsen

  Levering 1-4 hverdage
Specialpris 3.380,00 kr
Pris: 4.225,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der er indbygget LED lyskilde i lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Flindt Wall er blevet designet af Christian Flindt, og den er produceret af Louis Poulsen. Lampen er blevet lavet med hjælp fra software, 3D print og metalstøbninger. Ved at gøre det på den her måde, har han opnået en god balance mellem lampens lys, kurver og proportioner.

Lampen er kendetegnet ved, at dens lys går ud fra åbningen i toppen. Det gør at lyset bliver sendt ned foran lampen, og giver en diskret og glødende ring af reflekteret lys. På denne måde giver den en udtryksfuld belysning. Samtidig sørger det for en diffus og blændfri belysning. Det kommer til overgangen ved lampens konkave og konvekse former. På den måde bliver lyset sendt bagud, hvilket skaber en indirekte belysning. Toppen af Flindt Wall har et halvmånedesign. Den har et elliptisk og slankt design, der er kombineret med rene linjer i et organisk design, giver lampen et svævende look. Kombineret med lampens varme glød, får vi en afslappet og indbydende atmosfære. Dette design har givet et komplekst og på samme tid et enkelt look.

Du kan sætte Flindt Wall op både inden- og udendørs. Derfor er der mulighed for, at kreere et skønt og sammenhængende udtryk, ude fra facaden på dit hjem og ind i entréen. Den kan købes i tre forskellige farvevarianter. Du kan købe den i denne alu grå farve. Derudover kan den købes i corten og i hvid

Designeren Bag

Christian%20Flindt-min

Specifikationer
Varenummer : 5747402047
EAN : 5703411844557

Lyskilde: Indbygget LED
Watt: Maks 10W LED 2700K
Mål: Ø: 20 cm
Materiale: Støbt aluminium
Designer: Christian Flindt