AJ Gulvlampe Sort - Louis Poulsen

  Levering 1-4 hverdage
Specialpris 6.487,50 kr
Pris: 8.650,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der følger gratis LED pære med til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

AJ Gulvlampe er en gulvlampe designet af den verdensberømte danske modernist arkitekt Arne Jacobsen. Han har lavet gulvlampen i fællesskab med Louis Poulsen. Foden har et hul, og ovenpå foden står der en lang tynd stang, der står på skrå. Dette design, giver en vis lethed og elegance til AJ Gulvlampe. I toppen støder vi på lampeskærmen, som vender nedad. Det sørger for, at vi får et blændfrit lys, og at vi får et blødt og behageligt koncentreret lys. Skærmen er dog fleksibel, så du kan justere på den, og få rettet lyset i den retning du ønsker. Indersiden af skærmen er lakeret, hvilket øger til gulvlampens behagelige lys. Tænd- og slukknappen finder man nede på ledningen.

AJ Gulvlampen har rene linjer og en asymmetrisk form, som Arne Jacobsen var kendt for at bruge i sin arkitektoniske stil. Grundet dens slanke, lette design, så er det ikke en lampe, der fylder meget i det rum den står i. Det får den til at stå godt til flere forskellige boligindretninger, hvor den kan blende sig ind med sine omgivelser. Den vil være god at have stående i hjørnet af sin stue, hvor den kan udsende sit bløde og behagelige lys.

En af de udødelige klassikere må siges at være Arne Jacobsens AJ-lamper. Oprindeligt designede Arne Jacobsen disse lamper til SAS Royal Hotel i København, sidenhen er lamperne blevet indbegrebet af dansk design, og findes nu i rigtig mange private hjem, både i Danmark, men også i udlandet hvor lamper er enormt populære. AJ-serien er altid blevet betragtet som det ypperste inden for dansk design og det vil helt sikkert også være de næste mange år.

Du kan købe AJ Gulvlampe i denne sorte farve, og så kan du også købe den i disse farver: Lys petroleum, hvid, stainless steel, soft lemon, dusty blue, warm sand, electric orange eller i warm grey

Designeren Bag

Arne%20Jacobsen-min

Specifikationer
Varenummer : 5744169710
EAN : 5714693752560

Lyskilde: E27
Watt: 60W
Mål: H: 130 cm / Ø fod: 27,5 cm 
Materiale: Sort, hvid, aubergine, mørk grøn, mørke grå, lys grå, natblå, lys petroleum, rust rød eller okkergul, vådlakeret.
Ledningslængde: Sort pc 2,6m
Designer: Arne Jacobsen