AJ Gulvlampe Sort - Louis Poulsen

  Levering 1-4 hverdage
8.650,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der medfølger ikke pære, se anbefalet pære i beskrivelsen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Oplev tidløs elegance med AJ Gulvlampe, et mesterværk skabt af den verdensberømte danske arkitekt, Arne Jacobsen, og den er blevet produceret hos Louis Poulsen. Denne ikoniske lampe forener funktionalitet med enestående designæstetik og er et sandt udtryk for dansk designarv.

AJ Gulvlampe har et karakteristisk træk, hvor den har en elegant base med et hul i, hvorpå en lang tynd stang står på skrå, hvilket tilføjer lethed og elegance til designet. Lampeskærmen, der vender nedad, sikrer et blændfrit og behageligt koncentreret lys. Skærmen er fleksibel, hvilket giver dig mulighed for at justere og rette lyset derhen, hvor du gerne vil have det. Indersiden af skærmen er lakeret, hvilket forstærker lampens behagelige lys.

Arne Jacobsens arkitektoniske stil var rene linjer og en asymmetrisk form – en stil man kan se i AJ Gulvlampe, hvilket gør den til en subtil tilføjelse til ethvert rum. Takket være sit slanke og lette design passer den smukt ind i forskellige indretningsstile og bliver en diskret, og betydningsfuld del af rummet. Du kan købe lampen i denne sorte farve, og den er også tilgængelig i følgende farver: soft lemon, hvid, dusty blue, warm grey, warm sand, electric orange, stainless steel eller lys petroleum. Dette brede udvalg af farver, giver dig mulighed for at tilpasse lampen efter din personlige stil.

AJ Gulvlampe blev oprindeligt designet til SAS Royal Hotel i København, og grundet dens popularitet og anerkendelse, pryder den nu i mange hjem. Dette er ikke kun en lampe – det er en udødelig klassiker inden for dansk design.

Designeren Bag

Arne%20Jacobsen-min

Specifikationer
Varenummer : 5744169710
EAN : 5714693752560

Lyskilde: E27
Watt: 60W
Mål: H: 130 cm / Ø fod: 27,5 cm 
Materiale: Sort, hvid, aubergine, mørk grøn, mørke grå, lys grå, natblå, lys petroleum, rust rød eller okkergul, vådlakeret.
Ledningslængde: Sort pc 2,6m
Designer: Arne Jacobsen