Fri fragt på alle lamper

1-4 dages levering

Prismatch på lamper

Ring Tlf.: 66 15 63 23

Louis Poulsen AJ Gulvlampe Sort Zoom

21%

AJ Gulvlampe Sort - Louis Poulsen

Lagerstatus: På lager

Pris: 6.895,00 kr

Tilbud 5.420,00 kr

  • Levering 1-4 hverdage
  • Gratis fragt på alle alle lamper
  • Vigtigt Der medfølger gratis halogen lyskilde til lampen
  • Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch

AJ Gulvlampe er en gulvlampe designet af den verdensberømte danske modernist arkitekt Arne Jacobsen. Han har lavet gulvlampen i fællesskab med Louis Poulsen. Foden har et hul, og ovenpå foden står der en lang tynd stang, der står på skrå. Dette design, giver en vis lethed og elegance til AJ Gulvlampe. I toppen støder vi på lampeskærmen, som vender nedad. Det sørger for, at vi får et blændfrit lys, og at vi får et blødt og behageligt koncentreret lys. Skærmen er dog fleksibel, så du kan justere på den, og få rettet lyset i den retning du ønsker. Indersiden af skærmen er lakeret, hvilket øger til gulvlampens behagelige lys. Tænd- og slukknappen finder man nede på ledningen.

AJ Gulvlampen har rene linjer og en asymmetrisk form, som Arne Jacobsen var kendt for at bruge i sin arkitektoniske stil. Grundet dens slanke, lette design, så er det ikke en lampe, der fylder meget i det rum den står i. Det får den til at stå godt til flere forskellige boligindretninger, hvor den kan blende sig ind med sine omgivelser. Den vil være god at have stående i hjørnet af sin stue, hvor den kan udsende sit bløde og behagelige lys.

En af de udødelige klassikere må siges at være Arne Jacobsens AJ-lamper. Oprindeligt designede Arne Jacobsen disse lamper til SAS Royal Hotel i København, sidenhen er lamperne blevet indbegrebet af dansk design, og findes nu i rigtig mange private hjem, både i Danmark, men også i udlandet hvor lamper er enormt populære. AJ-serien er altid blevet betragtet som det ypperste inden for dansk design og det vil helt sikkert også være de næste mange år.

Lyskilde: E27
Watt: 60W
Mål: H: 13,00 cm  / Ø skærm: 32,5 cm / Ø fod: 27,5 cm 
Materiale: Sort, hvid, aubergine, mørk grøn, mørke grå, lys grå, natblå, lys petroleum, rust rød eller okkergul, vådlakeret.
Ledningslængde: Sort pc 2,6m
Designer: Arne Jacobsen

Designeren bag

Detaljer

Arne Jacobsen er en verdensberømt dansk modernist arkitekt. Han har tegnet adskillige bygninger i Danmark, Tyskland og England. Blandt hans mest kendte projekter kan nævnes Nationalbanken i København (1971), SAS Royal Hotel & Terminal, København (1960) og St. Catherine’s College i Oxford (1963). Rygtet siger, at hans frygt for at flyve hæmmede ham i en sådan grad, at han ikke kom ind i det amerikanske arkitektmiljø. Som en arkitekt havde Arne Jacobsen en stærk beslutningsevne, hvilket gjorde det muligt for ham både at have indflydelse på bygningernes design og på størstedelen af detaljerne. En af de udødelige klassikere må siges at være Arne Jacobsens ”AJ” lamper. Oprindeligt designede Arne Jacobsen disse lamper til SAS Royal Hotel i København, sidenhen er lamperne blevet indbegrebet af dansk design, og findes nu i rigtig mange private hjem, både i Danmark, men også i udlandet hvor lamper er enormt populær. AJ serien er altid blevet betragtet som det ypperste inden for dansk design og det vil helt sikkert også være de næste mange år.

Yderligere information

Yderligere information

Producent Louis Poulsen
Mærke Louis Poulsen
Varenummer 5744165507
Gratis lyskilde Der medfølger gratis halogen lyskilde til lampen

Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: AJ Gulvlampe Sort - Louis Poulsen

Belysningsrådgivning


Prismatch


Hos Luxlight.dk mener vi, at du altid skal handle til den bedste pris. Derfor har vi prismatch.

Prisen vi matcher skal opfylde disse enkle krav:

- Varen på Luxlight.dk  skal være markeret med ikonet for prismatch

- Du skal fremlægge dokumentation for den pris du har fundet. Dokumentationen kan være et link, et foto af fysisk    reklame eller lignende.

Prismatch omfatter udelukkende danske butikker eller danske web-shops med danske cvr numre og varer omfattet af danske regler  som f.eks garanti, moms, told, o. lign 

Prismatch gælder IKKE ved kø-tilbud,  tilbud med begrænsede antal og  tilbud der kræver medlemsskab af  indkøbsforening og kan ej heller kombineres med andre former for prisnedsatte varer. 

Prismatch gælder indenfor 7 dage efter varens afsendelse. Det vil sige, at finder du din lampe billigere indenfor ovenstående  kriterier, så kan du få differencen refunderet. 

 Vi forbeholder os retten til at sige nej tak til handlen