AJ Gulvlampe Hvid - Louis Poulsen

  Levering 1-4 hverdage
Specialpris 6.920,00 kr
Pris: 8.650,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der følger gratis LED pære med til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Arne Jacobsen har designet gulvlampen AJ Gulvlampe. Den er blevet produceret sammen med Louis Poulsen.  Dens design giver den en særlig elegance og lethed. Der er et hul i foden, og på foden er der en lang og slank stang, som står på skrå. I toppen af stangen, sidder den nedadrettet lampeskærm. Det har den fordel, at vi får et blændfrit lys fra AJ Gulvlampe. Skærmen kan justeres, så hvis du ikke ønsker at den skal pege nedad, så kan dette rettes til. Lampen udsender et blødt og behageligt lys. Indersiden af skærmen har en lakering, som hjælper med at få sendt det behagelige lys ud. Lampens tænd- og slukkeknap er nede på ledningen.

Arne Jacobsen var kendt for at bruge rene linje og en asymmetrisk form i sin arkitektur, og det kan ses på AJ Gulvlampen. Takket være lampens lette design, så fylder den ikke særlig meget i det rum, den står i. Det er også med til, at give lampen en alsidighed, der får den til at passe ind i flere forskellige boligindretninger. Med sit bløde lys, vil den passe godt til at stå i et hjørne, hvor den kan give sin hyggebelysning.

Arne Jacobsens AJ-lamper er med rette en af de store klassikere. Lamperne var designet til SAS Royal Hotel i København. Derfra er de blevet taget til sig af folk, og nu kan man finde dem i mange hjem – og ikke kun i danske hjem. AJ-serien betragtes som værende noget af det bedste indenfor dansk design, og det vil det uden tvivl fortsætte med at være.

Du kan købe AJ Gulvlampe i denne hvide farve, og så kan den også købes i disse farver: Stainless steel, soft lemon, dusty blue, warm sand, electric orange, warm grey, sort eller i lys petroleum

Designeren Bag

Arne%20Jacobsen-min

Specifikationer
Varenummer : 5744169707
EAN : 5714693752775

Lyskilde: E27
Watt: 60W
Mål: H: 130 cm / Ø fod: 27,5 cm 
Materiale: Sort, hvid, aubergine, mørk grøn, mørke grå, lys grå, natblå, lys petroleum, rust rød eller okkergul, vådlakeret.
Ledningslængde: Hvid pc 2,6m
Designer: Arne Jacobsen