Fri fragt på alle lamper

1-4 dages levering

Prismatch på lamper

Ring Tlf.: 66 15 63 23

VL 2 Ringkrone Væglampe - Louis Poulsen

Lagerstatus: På lager

5.995,00 kr
  • Levering 1-4 hverdage
  • Gratis fragt på alle alle lamper
  • Vigtigt Der medfølger gratis halogen lyskilde til lampen
  • Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch

Ringkrone lampen har en lang historie. Den går helt tilbage til 1940erne, hvor den blev designet af Vilhelm Lauritzen til Radiohuset som lå i Frederiksberg. Og som den blev designet dengang, designer Louis Poulsen den dag i dag.

VL 2 Ringkronens 2 skærme er udformet med bløde, runde former. Denne væglampe har en messingramme, som dækker for den nederste del af ledningen. Messingrammen er ubehandlet, så det er en god idé, at polere den ellers risikerer man, den patinerer.

Glasset er lavet i opalhvidt glas, som er mundblæst. Den opale form giver et koncentreret, nedadrettet lys. Men samtidig, da den er lavet af glas, giver det et behageligt rumlys.

Lyskilde: E27
Watt: 40W
Mål: Ø: 55 cm
Materiale: 3 lags mundblæst glas
Ledningslængde: PVC-ledning med stik.
Designer: Vilhelm Lauritzen

Designeren bag

Detaljer

Vilhelm Lauritzen (1894-1984) er en Danmarks mest betydningsfulde arkitekter nogensinde, og han var den banebrydende repræsentant for den danske funktionalisme. Flere af hans bygninger, Nørrebro Teater, Daells Varehus, Radiohuset, og den første lufthavn i Kastrup, repræsenterede koncentratet af det moderne liv. Især Radiohuset og den tidligste Kastrup Lufthavn, der begge er fredede, betragtes som enestående monumenter over modernismen i europæisk bygningskunst. Vilhelm Lauritzen mestrede både dagslysets og det kunstige lys. Han inddrog konsekvent dagslyset i sin arkitektur ved hjælp af store syd- og vestvendte vinduer, der blandede det varme sollys med det køligere himmellys fra høje nord- og østvendte vinduer. Derved forskydes fokus fra de afgrænsende vægflader til selve rummet.

Yderligere information

Yderligere information

Producent Louis Poulsen
Mærke Louis Poulsen
Varenummer 5743145463
Gratis lyskilde Der medfølger gratis halogen lyskilde til lampen

Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: VL 2 Ringkrone Væglampe - Louis Poulsen

Belysningsrådgivning


Prismatch


Hos Luxlight.dk mener vi, at du altid skal handle til den bedste pris. Derfor har vi prismatch.

Prisen vi matcher skal opfylde disse enkle krav:

- Varen på Luxlight.dk  skal være markeret med ikonet for prismatch

- Du skal fremlægge dokumentation for den pris du har fundet. Dokumentationen kan være et link, et foto af fysisk    reklame eller lignende.

Prismatch omfatter udelukkende danske butikker eller danske web-shops med danske cvr numre og varer omfattet af danske regler  som f.eks garanti, moms, told, o. lign 

Prismatch gælder IKKE ved kø-tilbud,  tilbud med begrænsede antal og  tilbud der kræver medlemsskab af  indkøbsforening og kan ej heller kombineres med andre former for prisnedsatte varer. 

Prismatch gælder indenfor 7 dage efter varens afsendelse. Det vil sige, at finder du din lampe billigere indenfor ovenstående  kriterier, så kan du få differencen refunderet. 

 Vi forbeholder os retten til at sige nej tak til handlen