Fri fragt på alle lamper

1-4 dages levering

Prismatch på lamper

Ring Tlf.: 66 15 63 23

VL 5 Ringkrone Pendel - Louis Poulsen Zoom

VL 5 Ringkrone Pendel - Louis Poulsen

Lagerstatus: På lager

21.995,00 kr
  • Levering 1-4 hverdage
  • Gratis fragt på alle alle lamper
  • Vigtigt Der medfølger gratis halogen lyskilde til lampen
  • Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch

VL Ringkronen blev relanceret i 2019, i henhold til de originale materialer og designer, som de brugte, da den først kom i 1940erne.

Denne version af ringkronen kommer med 5 skærme, hvilket giver et afbalanceret lys rundt om i lokalet. Skærmene er formet som bløde, runde former. Og som de andre i Ringkrone serien, så udsender den, på samme tid, et koncentreret nedadgående lys, og glasset lader lyset skinner igennem og giver et behageligt lys ude i rummet.

Lyskilde: E27
Watt: 40W
Mål: Ø: 69 cm
Materiale: 3 lags mundblæst glas
Ledningslængde: 4 meter stofledning
Designer: Vilhelm Lauritzen

Designeren bag

Detaljer

Vilhelm Lauritzen (1894-1984) er en Danmarks mest betydningsfulde arkitekter nogensinde, og han var den banebrydende repræsentant for den danske funktionalisme. Flere af hans bygninger, Nørrebro Teater, Daells Varehus, Radiohuset, og den første lufthavn i Kastrup, repræsenterede koncentratet af det moderne liv. Især Radiohuset og den tidligste Kastrup Lufthavn, der begge er fredede, betragtes som enestående monumenter over modernismen i europæisk bygningskunst. Vilhelm Lauritzen mestrede både dagslysets og det kunstige lys. Han inddrog konsekvent dagslyset i sin arkitektur ved hjælp af store syd- og vestvendte vinduer, der blandede det varme sollys med det køligere himmellys fra høje nord- og østvendte vinduer. Derved forskydes fokus fra de afgrænsende vægflader til selve rummet.

Yderligere information

Yderligere information

Producent Louis Poulsen
Mærke Louis Poulsen
Varenummer 5741094383
Gratis lyskilde Der medfølger gratis halogen lyskilde til lampen

Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: VL 5 Ringkrone Pendel - Louis Poulsen

Belysningsrådgivning


Prismatch


Hos Luxlight.dk mener vi, at du altid skal handle til den bedste pris. Derfor har vi prismatch.

Prisen vi matcher skal opfylde disse enkle krav:

- Varen på Luxlight.dk  skal være markeret med ikonet for prismatch

- Du skal fremlægge dokumentation for den pris du har fundet. Dokumentationen kan være et link, et foto af fysisk    reklame eller lignende.

Prismatch omfatter udelukkende danske butikker eller danske web-shops med danske cvr numre og varer omfattet af danske regler  som f.eks garanti, moms, told, o. lign 

Prismatch gælder IKKE ved kø-tilbud,  tilbud med begrænsede antal og  tilbud der kræver medlemsskab af  indkøbsforening og kan ej heller kombineres med andre former for prisnedsatte varer. 

Prismatch gælder indenfor 7 dage efter varens afsendelse. Det vil sige, at finder du din lampe billigere indenfor ovenstående  kriterier, så kan du få differencen refunderet. 

 Vi forbeholder os retten til at sige nej tak til handlen