Toldbod 155 væg udendørs Sort - Louis Poulsen

  Levering 1-4 hverdage
4.585,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der er indbygget LED lyskilde i lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Toldbod 155 er en væglampe, der er produceret af Louis Poulsen. Den blev lanceret i 2006. Designet er lavet efter PH ellipsens reflektor. Den har et armatur, som er både robust og diskret. Der er en fod, som kan monteres på væggen. Ud fra foden, er der armen, som holder skærmen. Skærmen sikrer, at man får et blændfrit lys. På indersiden af Toldboden har den en mathvid lakering. Det hjælper lampen med at udsende et blødt, indbydende og koncentreret lys, som den retter nedad. Samlet set giver alle disse egenskaber en god brugervenlig lampe.

Armaturet er lavet ud af kokillestøbt aluminium. Skærmen er lavet ud af akryl, der er blevet skåret ud af en laser. Takket være dens minimalistiske og smarte design, så passer den fint til flere forskellige typer af huse.

Toldbod 155 bruger LED-teknologi, hvilket betyder, at de bruger ikke lige så meget strøm, som nogle af de andre pærer gør. Det er en hjælp for miljøet, og gør, at man sparer på elregningen. Det er også LED-teknologien der får lampen til at udsende det bløde lys.

Lampens tæthedsgrad er IP44. Det første firtal repræsenterer, at lampen er beskyttet mod faste genstande med en diameter på 1 mm eller mere. Og den er beskyttet mod berøring af farlige dele med tråde og lignende genstande. Det andet firtal fortæller os, at lampen er beskyttet mod oversprøjtning. Det betyder, at lampen er mest egnet til at hænge den udenfor.

Denne kombination af en stærk beskyttelse, og et design som passer til mange forskellige huse, gør Toldbod 155 til et rigtigt godt valg som udendørslampe.
Udover denne sorte udgave, så findes der også en aluminiumsfarvet version.

Designeren Bag

Louis%20Poulsen%20

Specifikationer
Varenummer : 5743145926
EAN : 5703411189566

Lyskilde: E14
Watt: 40W
Mål: H: 15,8 cm  / L: 26,7 cm / Ø Bagdåse: 11,5 cm / D: 15,5 cm
Materiale: Armaturhoved: Kokillestøbt aluminium. Afskærmning: Laserskåret akryl, satineret. Bagdåse: Støbt aluminium. Arm: Kokillestøbt aluminium.
Designer: Louis Poulsen A/S