PH 80 Gulvlampe m/ afbryder - Louis Poulsen

  Levering 1-4 hverdage
Specialpris 6.937,50 kr
Pris: 9.250,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der følger gratis LED pære med til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

PH 80 er en gulvlampe fra Louis Poulsen. Den har en blank aflang stang der står oven på en fod. Kronen på værket er det flotte og funktionelle treskærmssystem. Det betyder, at den er en del af Poul Henningsens velkendte treskærmsserien. Det lette og elegante design vidner om, at lampens grundlæggende principper er bygget op omkring de principper, Poul Henningsen selv udviste ved sine lamper. Ved PH 80 er det især den logaritmiske spiral, der har ligget til grunde for designet. Det sikrer en ligelig fordeling af lyset omkring lampens skærme. PH 80 er fyldt med den klassiske Poul Henningsen sjæl.

Lampen lyser op i skærmene, og derfra bliver det sendt nedad. På den måde får vi et diffust lys. Men lyset forbliver blændfrit, grundet dens treskærmssystemet. PH 80 giver et behageligt lys, som gør lampen perfekt som en læselampe, og det gør den god til at give hyggebelysning. Den øverste skærm er rød, hvilket er med til at skabe et varmt lys. De andre skærme er lavet ud af opalt akryl. Denne gulvlampe er med fodafbryder. Udover denne højglansforkromet stål, så kan du også købe den i sort eller i hvid

Dens simple opbygning gør, at den passer ind i flere forskellige boligindretninger. Den blender fint ind i sine omgivelser, og gør ikke så meget opmærksom på sig selv. Man kan stille den i et hjørne af stuen, og lade den gøre det den gør bedst. Der følger en gratis halogenpære med dit køb af en PH 80 lampe. Som regel referer tallet ved PH-lamper til dens skærmstørrelse. Men her stammer PH 80 navnet fra, at lampen blev lavet efter Poul Henningsens død, og så blev denne lampe lavet for at markere hans 80-års fødselsdag, som man ville have fejret i 1974. Poul Henningsen kom frem med treskærmssystemet i 1925-1926, og det system bliver stadig brugt den dag i dag.

Designeren Bag

Poul Henningsen-min

Specifikationer
Varenummer : 5744610816
EAN : 5703411066508

Lyskilde: E27
Watt: 100W
Mål: H: 131,5 cm  / Skærm Ø: 55 cm / Fod Ø: 32 cm
Materiale: Skærme: Trykstøbt opalt akryl. Topdæksel: Sort, sprøjtestøbt polykarbonat. Fod: Sort, trykstøbt ABS. Stander: Højglansforkromet, stål.
Ledningslængde: 2,6m
Designer: Poul Henningsen

OBS: Denne lampe leveres i 2 kasser.