PH 80 Gulvlampe m/ afbryder - Louis Poulsen

  Levering 1-4 hverdage
Specialpris 7.400,00 kr
Pris: 9.250,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der følger gratis LED pære med til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Oplev belysningens magi med PH 80 Gulvlampe fra Louis Poulsen – en sand perle designet af den legendariske Poul Henningsen. Denne gulvlampe forener form og funktion med en blank og aflang stang, som elegant hviler på en fod, og som kronen på værket præsenterer den det smukke og funktionelle treskærmssystem.

PH 80 er en stolt repræsentant af Poul Henningsens velkendte treskærmsserie og bærer den ikoniske designers signatur i hvert elegant træk. Det lette og elegante design vidner om lampens grundlæggende principper, inspireret af Henningsens egne designprincipper og understøttet af den logaritmiske spiral, der ligger til grund for lampens ensartede lysfordeling.

Lampeskærmene lyses op, og lyset sendes smukt nedad – det resulterer i en behagelig og diffus belysning. Takket være det intelligente treskærmssystem forbliver lyset blændfrit. Den røde farve på den øverste skærm tilføjer en varm nuance til lyset, hvilket gør PH 80 til den perfekte læselampe og ideel til hyggebelysning.

PH 80 Gulvlampe er udstyret med en praktisk fodafbryder, og udover denne højglansforkromet farve, så kan du også købe den i henholdsvis sort eller hvid. Derfor er den alsidig og kan integreres ind i enhver indretningsstil. Lampens enkle opbygning gør den diskret og tilpasningsdygtig, hvilket gør den velegnet til ethvert hjørne i stuen.

Navnet refererer til Poul Henningsens 80-års fødselsdag, som lampen blev skabt for at hylde efter hans død. Treskærmssystemet blev introduceret i 1925-26, og den forbliver en tidløs og funktionel del af denne klassiske gulvlampe. Giv dit hjem et strejf af elegance med PH 80 Gulvlampe – en fejring af design, lys og Poul Henningsens arv.

Designeren Bag

Poul Henningsen-min

Specifikationer
Varenummer : 5744610816
EAN : 5703411066508

Lyskilde: E27
Watt: 100W
Mål: H: 131,5 cm  / Skærm Ø: 55 cm / Fod Ø: 32 cm
Materiale: Skærme: Trykstøbt opalt akryl. Topdæksel: Sort, sprøjtestøbt polykarbonat. Fod: Sort, trykstøbt ABS. Stander: Højglansforkromet, stål.
Ledningslængde: 2,6m
Designer: Poul Henningsen

OBS: Denne lampe leveres i 2 kasser.