PH 4½-4 Pendel Højglanspoleret - Louis Poulsen

  Levering 1-4 hverdage
Specialpris 18.320,00 kr
Pris: 22.900,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der følger gratis LED pære med til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

PH 4½-4 er en smuk og tidløs pendel, der er produceret af Louis Poulsen og designet af Poul Henningsen. PH 4½-4 navnet henviser til størrelsen på den øverste skærm, som er omkring 45 cm i diameteren. Mellem- og underskærmen er fra 4/4 modellen. Den hører til blandt PHs treskærmsfamilie. Denne udgave af PH 4½-4 pendlen blev udgivet i 1981 med dette design. Treskærmssystemet blev opfundet helt tilbage i 1925. Og det bliver stadig brugt på lamper.

PH 4½-4 er designet ud fra det logaritmiske spiralkoncept. Inde i midten af skærmene, sidder pæren. Det betyder, at man kan begrænse mængden af lys, der bliver sendt ud. Samtidig bliver lyset fordelt ligeligt ud over kurverne på glasskærmene. Med denne metode, sikrer man, at man får et blændfrit lys. Skærmene er lavet ud af opalt glas, der er blevet mundblæst og så ligger der tre lag på den. Ydersiden af glasset er blankt, mens indersiden er sandblæst. Dette får PH 4½-4 til at udsende et diffust og behageligt lys. Pendlen er designet ud fra idéen om, at flerskærmssystemet skal være reflekterende.

PH 4½-4 bruger LED-teknologi, hvilket får pendlen til at lyse med sit behagelige lys. Det har også den fordel, at de bruger ikke lige så meget strøm som nogle af de andre pærer, hvilket gør dem til et godt grønt valg. Lampens størrelse kombineret med dens behagelige lys, gør PH 4½-4 til en alle tiders spisebordslampe. Med sit tidløse design og funktionelle lysdesign, så er PH 4½-4 en beundringsværdig pendel.

Designeren Bag

Poul Henningsen-min

Specifikationer
Varenummer : 5741086430
EAN : 5703411177624

Lyskilde: E27
Watt: 50W
Mål: H: 41 / Ø: 45
Materiale: Fatningshus: Højglansforkromet, ekstruderet aluminium. Skærme: Mundblæst hvidt opalt glas Afblændingsskærm: Lilla, optrukket aluminium.
Ledningslængde: 3 m sort tekstil ledning
Designer: Poul Henningsen