Fri fragt på alle lamper

1-4 dages levering

Prismatch på lamper

Ring Tlf.: 66 15 63 23

PH 3-2½ Væg Sort - Louis Poulsen Zoom

22%

PH 3-2½ Væg Sort - Louis Poulsen

Lagerstatus: På lager

Pris: 6.395,00 kr

Tilbud 5.000,00 kr

  • Levering 1-4 hverdage
  • Gratis fragt på alle alle lamper
  • Vigtigt Der medfølger gratis halogen lyskilde til lampen
  • Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch

PH 3-2½ er en enkel, flot og klassisk Louis Poulsen væglampe. Den er en del af den kendte treskærmsserie. Der er monteret en lille arm på vægbeslaget. For enden af armen, sidder der en stang, som holder treskærmssystemet. Det er dette reflekterende treskærmssystem, som armaturet er designet ud fra. Det sørger for, at størstedelen af lyset bliver reflekteret nedad, og samtidig formår det at sikre, der er et blændfrit lys. Skærmene er designet ud fra en logaritmisk spiral, hvor pærens brændpunkt er lige i midten af spiralen. De er lavet ud af rustfrit stål.

Skærmene har en mat hvidlakering på indersiden, som sender lyset videre på en diffus og komfortabel måde. Lampen sender et blødt lys ud. Det bløde og komfortable lys er med til at give en hyggelig stemning i lokalet. Det elegante og stilsikre look vi får fra PH 3-2½ gør, at den kan passe ind i alle miljøer.

PH 3-2½ navnet henviser til størrelsen på overskærmen, der er cirka 30 centimeter i diameteren. Med sine næsten 24 centimeter i højden, så er det ikke en lampe der tager meget plads. PH 3-2½s tæthedsgrad er IP44. Det vil sige, at den er beskyttet mod faste genstande på 1 mm eller mere. Det betyder også, at den er beskyttet mod oversprøjtning. Det betyder, at man vil kunne hænge den op udenfor sit hjem.

Denne klassiker af en lampe blev lanceret i 2005. Treskærmssystemet kom PH op med i 1925-26, og det bruges stadig med stor fordel hos en lampe fra 2005. Med PH 3-2½ får du en flot Louis Poulsen væglampe. Den er lavet til at have et enkelt design, kombineret med et design der gør den behagelig at bruge.

Lyskilde: E27
Watt: 60W
Mål: H: 23,9 cm  / Ø skærm: 28,3 cm / Ø Bagdåse: 12,1 cm / D: 33,6 cm
Materiale: Overskærm: Optrukket rustfrit stål. Mellem/Underskærm: Optrukket rustfrit stål. Skærmholder: Formpresset glas. Bagdåse: Støbt aluminium. Bagdåseskjuler: Optrukket aluminium. Arm: Rustfrit stål
Designer: GamFaratesi

Designeren bag

Detaljer

Poul Henningsen – bedre kendt som PH blev født i København i 1894, som søn af den berømte danske forfatterinde Agnes Henningsen og forfatteren Carl Ewald. Poul Henningsen studerede ved Københavns tekniske skole i perioden 1911-1914 og derefter 3 år på det tekniske universitet i København, men færdiggjorde dog aldrig sin uddannelse som arkitekt. Han tilbragte samtidig med studierne meget tid hos maleren Johannes Larsen. Poul Henningsen startede dog sin uddannelse med at stå i lære som murer og havde derfor, som mange af samtidens store designere og arkitekter en håndværksmæssig baggrund. Poul Henningsen startede med at beskæftige sig hovedsageligt med funktionalistisk arkitektur, men hans professionelle interesser ændrede sig dog over årene til at fokusere på belysning, hvilket også er det man i dag kender ham for. PH designede i sin tid de originale PH lamper, som i dag lever videre i bedste velgående. I samarbejde med Louis Poulsen udviklede han i 1925, 3-skærmsprincippet og dette samarbejde fortsatte frem til hans død, igennem alle årene designede han lamper, der fokuserede på blødt og blændfrit lys. Materialerne oser af kvalitet, ligesom udførelsen af lamperne.

Yderligere information

Yderligere information

Producent Louis Poulsen
Mærke Louis Poulsen
Varenummer 5743145421
Gratis lyskilde Der medfølger gratis halogen lyskilde til lampen

Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: PH 3-2½ Væg Sort - Louis Poulsen

Belysningsrådgivning


Prismatch


Hos Luxlight.dk mener vi, at du altid skal handle til den bedste pris. Derfor har vi prismatch.

Prisen vi matcher skal opfylde disse enkle krav:

- Varen på Luxlight.dk  skal være markeret med ikonet for prismatch

- Du skal fremlægge dokumentation for den pris du har fundet. Dokumentationen kan være et link, et foto af fysisk    reklame eller lignende.

Prismatch omfatter udelukkende danske butikker eller danske web-shops med danske cvr numre og varer omfattet af danske regler  som f.eks garanti, moms, told, o. lign 

Prismatch gælder IKKE ved kø-tilbud,  tilbud med begrænsede antal og  tilbud der kræver medlemsskab af  indkøbsforening og kan ej heller kombineres med andre former for prisnedsatte varer. 

Prismatch gælder indenfor 7 dage efter varens afsendelse. Det vil sige, at finder du din lampe billigere indenfor ovenstående  kriterier, så kan du få differencen refunderet. 

 Vi forbeholder os retten til at sige nej tak til handlen