PH 3-2½ Væg Sort - Louis Poulsen

  Levering 1-4 hverdage
Specialpris 5.996,00 kr
Pris: 7.995,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der følger gratis LED pære med til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

PH 3-2½ er en enkel, flot og klassisk Louis Poulsen væglampe. Den er en del af den kendte treskærmsserie. Der er monteret en lille arm på vægbeslaget. For enden af armen, sidder der en stang, som holder treskærmssystemet. Det er dette reflekterende treskærmssystem, som armaturet er designet ud fra. Det sørger for, at størstedelen af lyset bliver reflekteret nedad, og samtidig formår det at sikre, der er et blændfrit lys. Skærmene er designet ud fra en logaritmisk spiral, hvor pærens brændpunkt er lige i midten af spiralen. De er lavet ud af rustfrit stål.

Skærmene har en mat hvidlakering på indersiden, som sender lyset videre på en diffus og komfortabel måde. Lampen sender et blødt lys ud. Det bløde og komfortable lys er med til at give en hyggelig stemning i lokalet. Det elegante og stilsikre look vi får fra PH 3-2½ gør, at den kan passe ind i alle miljøer.

PH 3-2½ navnet henviser til størrelsen på overskærmen, der er cirka 30 centimeter i diameteren. Med sine næsten 24 centimeter i højden, så er det ikke en lampe der tager meget plads. PH 3-2½s tæthedsgrad er IP44. Det vil sige, at den er beskyttet mod faste genstande på 1 mm eller mere. Det betyder også, at den er beskyttet mod oversprøjtning. Det betyder, at man vil kunne hænge den op udenfor sit hjem.

Denne klassiker af en lampe blev lanceret i 2005. Treskærmssystemet kom PH op med i 1925-26, og det bruges stadig med stor fordel hos en lampe fra 2005. Med PH 3-2½ får du en flot Louis Poulsen væglampe. Den er lavet til at have et enkelt design, kombineret med et design der gør den behagelig at bruge.

Designeren Bag

Poul Henningsen-min

Specifikationer
Varenummer : 5743145421
EAN : 5703411167410

Lyskilde: E27
Watt: 60W
Mål: H: 23,9 cm  / Ø skærm: 28,3 cm / Ø Bagdåse: 12,1 cm / D: 33,6 cm
Materiale: Overskærm: Optrukket rustfrit stål. Mellem/Underskærm: Optrukket rustfrit stål. Skærmholder: Formpresset glas. Bagdåse: Støbt aluminium. Bagdåseskjuler: Optrukket aluminium. Arm: Rustfrit stål
Designer: GamFaratesi

Ønsker du at tilkøbe sikkerhedsskruer til lampen, kan disse findes her: PH 3-2½ Sikkerhedsskruer