PH 3½-2½ Gulvlampe Højglansforkromet - Louis Poulsen

  Levering 1-4 hverdage
Specialpris 10.956,00 kr
Pris: 13.695,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der følger gratis LED pære med til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

PH 3½-2½ er en gulvlampe designet af Poul Henningsen i samarbejde med Louis Poulsen. På bedste Poul Henningsen manér, så er det en enkel, smuk og funktionel designet lampe. Lampeskærmene er designet ud fra Poul Henningsens treskærmssystem. Den har en lang og tynd stang monteret ovenpå en fod. Og i toppen af stangen, sidder de tre smarte og funktionelle skærme. Inde bag skærmene, sidder pæren. Dette design sørger for, at lampen giver et blændfrit lys, men samtidig bliver lyset fordelt ligeligt ud i rummet. PH 3½-2½ giver både et hyggeligt lys ud i stuen, samtidig med, at man får en koncentreret lys, som man kan læse ved.

Skærmene er lavet ud af opalt trelagsglas som er blevet blæst i munden. Ydersiden er blank, mens indersiden er sandblæst mat. Det er med til at skabe det bløde lys, som er med til at give en hygge stemning i lokalet. Og fordi lampen har en højde på 130 centimeter, så kan den sprede lyset godt rundt i det rum, den står i.

Tallene i navnet henviser til størrelsen på lampen. Overskærmen er omtrent 35 centimeter i dens diameter. Med sit lette og elegante look, så vil den stå godt i langt de fleste hjem. Dens tynde stang betyder, at den nemt går i ét med sine omgivelser. Med sit lette design og bløde lys, så er PH 3½-2½ en god gulvlampe at sætte ind i stuen. Man får et diffust lys, der kan lyse rummet op, og samtidig er det et stemningsskabende lys. PH 3½-2½ findes i tre forskellige udgaver: Der er denne højglansforkromet, så er der en sortmetalliseret og endeligt er der en messing metalliseret. Den højglansforkromet kom først, da den blev introduceret i 2002. Så blev den efterfulgt af den sortmetalliseret, der kom ud i 2017. Og messing metalliseret blev udgivet i 2019.

Designeren Bag

Poul Henningsen-min

Specifikationer
Varenummer : 5744162199
EAN : 5703411127124

Lyskilde: E27
Watt: 100W
Mål: H: 130 cm / Ø skærm: 33 cm / Ø fod: 24
Materiale: Skærme: Mundblæst hvidt opalt glas. Topplade og fod: Højglansforkromet, messing metalliseret eller sort forkromet, optrukket messing.
Stander: Højglansforkromet, messing metalliseret eller sort forkromet, stål.
Ledningslængde: 2,5m
Designer: Poul Henningsen