PH 3½-2½ Gulvlampe Højglansforkromet - Louis Poulsen

  Levering 1-4 hverdage
Specialpris 11.276,00 kr
Pris: 14.095,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der følger gratis LED pære med til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

PH 3½-2½ Gulvlampe er skabt af den legendariske designer Poul Henningsen, og med denne gulvlampe har han designet en sublim kombination af enkelhed, skønhed og funktion. Inspireret af Poul Henningsens treskærmssystem repræsenterer denne gulvlampe det bedste inden for PHs ikoniske designs. Med en lang, tynd stang monteret på en solid fod og tre smarte skærme i toppen, leverer gulvlampen et blændfrit lys, samtidig med at det fordeles jævnt ud i hele rummet. Det er en gennemført Louis Poulsen lampe.

Skærmene er fremstillet af opalt trelagsglas, og er mesterligt mundblæst. Den blanke yderside og sandblæste matte inderside skaber PH 3½-2½ Gulvlampes karakteristisk bløde lys, som indbyder til hygge og stemning. Med en imponerende højde på 130 centimeter spreder denne gulvlampe lyset effektivt rundt i ethvert rum. Lampen ophøjes til et kunstværk, som går i ét med sine omgivelser. Den giver en hyggelig atmosfære i rummet, og tilbyder et koncentreret lys, som egner sig godt til læsning.

Du kan købe den ikoniske PH 3½-2½ Gulvlampe i tre smukke farver. Der er denne højglansforkromede, og så kan den også købes i sortmetalliserede eller i messingmetalliserede. Gulvlampen er ikke blot en lyskilde, men en investering i tidløs elegance og funktionelt design til dit hjem.

Designeren Bag

Poul Henningsen-min

Specifikationer
Varenummer : 5744162199
EAN : 5703411127124

Lyskilde: E27
Watt: 100W
Mål: H: 130 cm / Ø skærm: 33 cm / Ø fod: 24
Materiale: Skærme: Mundblæst hvidt opalt glas. Topplade og fod: Højglansforkromet, messing metalliseret eller sort forkromet, optrukket messing.
Stander: Højglansforkromet, messing metalliseret eller sort forkromet, stål.
Ledningslængde: 2,5m
Designer: Poul Henningsen