PH 3½-2½ Bordlampe Opal Messing metaliseret - Louis Poulsen

  Levering 1-4 hverdage
Specialpris 9.516,00 kr
Pris: 11.895,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der følger gratis LED pære med til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Forny dit skrivebord med PH 3½-2½ Bordlampe:

PH 3½-2½ Bordlampe tilbyder en førsteklasses belysningsoplevelse med sit 100% blændfrie design og det innovative reflekterende treskærmssystem. Denne lampe er designet til at sende det meste af lyset nedad, hvilket skaber en behagelig arbejdsatmosfære ved skrivebordet. De opale glasskærme, der er blanke på ydersiden og matterede på indersiden, giver et blødt og behageligt lys, der spreder sig jævnt ud i rummet.

Bordlampen kan købes i denne smukke messing metaliseret udgave, der blev lanceret i februar 2019. Denne moderne klassiker et stilfuldt og funktionelt tilskud til ethvert dansk arbejds- eller skrivebord.

Den kan også købes i en række andre farver. Det gælder blandt andet opal sortmetaliseret, grøn, hvid, gul, rød eller opal højglansforkromet. Find den perfekte farve til din personlige smag og indretning.

Opgrader dit arbejdsområde med PH 3½-2½ Bordlampe og nyd den perfekte kombination af stil, funktionalitet og høj kvalitet. Denne lampe vil ikke kun forbedre din arbejdsoplevelse, men også tilføje et strejf af elegance til dit skrivebord.

Designeren Bag

Poul Henningsen-min

Specifikationer
Varenummer : 5744611239
EAN : 5703411103005

Lyskilde: E14
Watt: 60W
Mål: Ø: 33 cm / H: 46,5 cm
Materiale: Skærme: Mundblæst hvidt opalt glas. Topplade: Messing metalliseret, optrukket messing. Fod og stander: messing metalliseret, messing.
Ledningslængde: 2,5m med afbryder på ledning
Designer: Poul Henningsen