Fri fragt på alle lamper

1-4 dages levering

Prismatch på lamper

Ring Tlf.: 66 15 63 23

Louis Poulsen PH 2/1 væglampe Zoom

PH 2/1 Væglampe - Louis Poulsen

Lagerstatus: På lager

5.495,00 kr
  • Levering 1-4 hverdage
  • Gratis fragt på alle alle lamper
  • Vigtigt Der medfølger gratis halogen lyskilde til lampen
  • Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch

PH 2/1 væglampe er designet af Poul Henningsen i fællesskab med Louis Poulsen. Den blev introduceret i 1997. PH 2/1 er en smuk og brillant højglansforkromet lampe der gør brug af Poul Henningsens berømte treskærmssystem.

Den er designet ud fra det reflekterende flerskærmssystemprincip. Det vil sige, at vi har pæren i midten af lampen, som lyser ud på skærmene og de reflekterer lyset videre og skaber derved et diffust og blændfrit lys. Samtidig med at den giver os det diffuse lys, så er lyset også nedadgående, hvilket også giver et koncentreret lys. Dens mundblæste opale hvide glasskærme sikrer, at vi får et blødt og behageligt lys. Indersiden af skærmen er sandblæst, mens der ligger et hvidt lag i midten, og ydersiden er helt blank. Yderligere, så er PH 2/1 væglampen ikke særlig stor, hvilket giver den fordel, at den ikke fylder særlig meget i lokalet. Det giver også en række muligheder for, hvor i din bolig, du kan hænge PH 2/1 op henne. Samlet set, gør det blændfri og koncentreret lys, at lampen egner sig glimrende til at blive brugt som læselampe eller til at hænge ved sengen.

Navnet ”2/1” er en henvisning til, at overskærmen er omtrent 20 centimeter i diameteren. Mens mellem- og underskærmen er fra 1/1 modellen. PHs treskærmssystem blev designet tilbage i 1925-26, og det er et system, som stadig bliver brugt i vor tid. Det må siges, at være et kvalitetsstempel af et design.

Lyskilde: E14
Watt: 40W
Mål: H: 16,5 cm / Ø Bagdåse: 12 cm / Ø Arm 21,5cm / L 29,6 cm
Materiale:  Fatningshus: Højglansforkromet, optrukket aluminium. Skærme: Mundblæst hvidt opalt glas. Bagdåse: Højglansforkromet, optrukket messing. Arm: Højglansforkromet
Ledningslængde: Hvid pc 2,9m
Designer: Poul Henningsen

Designeren bag

Detaljer

Poul Henningsen – bedre kendt som PH blev født i København i 1894, som søn af den berømte danske forfatterinde Agnes Henningsen og forfatteren Carl Ewald. Poul Henningsen studerede ved Københavns tekniske skole i perioden 1911-1914 og derefter 3 år på det tekniske universitet i København, men færdiggjorde dog aldrig sin uddannelse som arkitekt. Han tilbragte samtidig med studierne meget tid hos maleren Johannes Larsen. Poul Henningsen startede dog sin uddannelse med at stå i lære som murer og havde derfor, som mange af samtidens store designere og arkitekter en håndværksmæssig baggrund. Poul Henningsen startede med at beskæftige sig hovedsageligt med funktionalistisk arkitektur, men hans professionelle interesser ændrede sig dog over årene til at fokusere på belysning, hvilket også er det man i dag kender ham for. PH designede i sin tid de originale PH lamper, som i dag lever videre i bedste velgående. I samarbejde med Louis Poulsen udviklede han i 1925, 3-skærmsprincippet og dette samarbejde fortsatte frem til hans død, igennem alle årene designede han lamper, der fokuserede på blødt og blændfrit lys. Materialerne oser af kvalitet, ligesom udførelsen af lamperne.

Yderligere information

Yderligere information

Producent Louis Poulsen
Mærke Louis Poulsen
Varenummer 5743141629
Gratis lyskilde Der medfølger gratis halogen lyskilde til lampen

Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: PH 2/1 Væglampe - Louis Poulsen

Belysningsrådgivning


Prismatch


Hos Luxlight.dk mener vi, at du altid skal handle til den bedste pris. Derfor har vi prismatch.

Prisen vi matcher skal opfylde disse enkle krav:

- Varen på Luxlight.dk  skal være markeret med ikonet for prismatch

- Du skal fremlægge dokumentation for den pris du har fundet. Dokumentationen kan være et link, et foto af fysisk    reklame eller lignende.

Prismatch omfatter udelukkende danske butikker eller danske web-shops med danske cvr numre og varer omfattet af danske regler  som f.eks garanti, moms, told, o. lign 

Prismatch gælder IKKE ved kø-tilbud,  tilbud med begrænsede antal og  tilbud der kræver medlemsskab af  indkøbsforening og kan ej heller kombineres med andre former for prisnedsatte varer. 

Prismatch gælder indenfor 7 dage efter varens afsendelse. Det vil sige, at finder du din lampe billigere indenfor ovenstående  kriterier, så kan du få differencen refunderet. 

 Vi forbeholder os retten til at sige nej tak til handlen