Petite 4600 Pendel Hvid - Secto Design

  Levering + 3 uger fra d.d
4.500,00 kr
  •   Levering + 3 uger fra d.d
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der følger gratis LED pære med til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Seppo Koho er designeren bag Petite 4600, og den er blevet produceret hos Secto Design. Den er blevet fremstillet af finsk birketræ og valnød, som er skåret ud i lameller, og så har de samlet den med ringe af krydsfiner. Den er fremstillet i hånden af finske møbelsnedkere, som har et højt niveau. Deres fokus er på detaljerne og kvaliteten. På denne måde har de fremstillet en pendel, som har et let og udtryksfuldt design. Secto Design nærer stor respekt for nordens træsorter.

Lyskilden er gemt inde i Petite 4600, og på den måde sørger de for, at den giver en blændfri belysning. Og så er den designet til at gøre brug af energibesparende lyskilder. Den passer godt inde over spisebordet eller køkkenbordet. Her skaber den en hyggelig stemning med sit behagelige lys, som går igennem sprækkerne på det robuste træ. Lampen kommer særligt til sin ret, når den bliver tændt. Her lyser den nemlig med et godt nedadrettet lys, og samtidig lyser den med et blidt opadrettet lys. Secto Designs lamper er kendt for deres højkvalitetsdesigns og det unikke håndværk de gør brug af. Herlige lamper med masser af sjæl.

Petite 4600 Pendel kan købes i denne hvide farve. Derudover kan du også købe den i disse tre farver: Birk, sort eller valnød.

Specifikationer
Varenummer : 4600 VA
EAN : 6430053140714

Materiale: Hvid finer
Ø:  20 cm
H: 23 cm
Lyskilde: E27 max 60 watt
Incl. 1,75 meter ledning.
Kan fås med længere kabel mod ekstra omkostninger.