Petite 4600 Pendel Valnød - Secto Design

  Levering 1-4 hverdage
4.765,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der følger gratis LED pære med til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Seppo Koho er designeren bag Petite 4600 Pendel, og den er blevet produceret hos det finske firma Secto Design. Den er håndlavet af dygtige finske møbelsnedkere, som har fokus på lampens detaljer og kvalitet. De har fremstillet lampen af finsk birketræ og valnød, som de har skåret ud i lameller og så samlet med ringe af krydsfiner. Resultatet af dette er en pendel som har et let og udtryksfuldt design. Hos Secto Design nærer man stor respekt for de træsorter, som man finder i Norden.

Petite 4600 lyser med et blændfrit lys. Det gør den, da pæren er skjult inde i skærmen. Den er designet til at benytte energisparende lyskilder. Den passer godt inde over køkkenbordet eller inde over spisebordet. Her giver den en hyggelig stemning med sin rare belysning, som går igennem de sprækker der er på det robuste nordiske træ. Lampen kommer særligt til sin ret, når du tænder for den. Her lyser den nemlig med et godt nedadrettet lys, og på samme tid giver den et blidt opadrettet lys.

Secto Design laver lamper af høj klasse og med et forrygende stykke håndværk. Fantastiske lamper med masser af sjæl.

Petite 4600 kan købes i fire forskellige farver. Den kan købes i denne valnød farve. Derudover kan den også købes i hvid, birk eller i sort.

Specifikationer
Varenummer : 4600 PÄ
EAN : 6430053140707

Materiale: Valnød finer.
Ø:  20 cm
H: 23 cm
Lyskilde: E27 max 60 watt
Incl. 1,75 meter ledning.
Kan fås med længere kabel mod ekstra omkostninger.