Patera Pendel Ø45 - Louis Poulsen

  Levering 1-4 hverdage
Specialpris 6.580,00 kr
Pris: 8.225,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der følger gratis LED pære med til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Patera Pendel Ø45 er designet af Øivind Slaatto og produceret af Louis Poulsen. Det er en enormt moderne og smart designet pendel. Den har en form som en kugle, der er bygget op omkring små ”celler”. Hver af disse celler, er designet så de kan fange lyset og sørge for, at pæren ikke kan ses fra vinkler på over 45 grader. Det forhindrer lyset i at blænde os. Det vidner noget om, hvor omhyggeligt og gennemtænkt håndværket har været på Patera pendlen. Lampen udsender et behageligt og blødt lys. Lyset bliver sendt nedad, og noget af lyset bliver reflekteret opad. Sådan et blødt lys er med til at sætte en hyggelig stemning i det lokale, den er hængt op i. Patera benytter sig af LED-teknologi. Det er med til at give lampen dens bløde belysning. En anden god ting ved LED er, at det ikke bruger så meget strøm som andre pærer gør. Det betyder, at de også er et godt miljømæssigt valg.

Slaatto blev inspireret af Fibonacci rækken til at designe Patera. Ø45 delen af navnet fortæller os, at pendlen har en diameter på 45 centimeter. Fordi den har sådan et behageligt lys, så kan Patera pendlen hænges op flere forskellige steder i dit hjem, og vil passe godt ind i både en klassisk såvel som en moderne indretning.

Patera vandt Årets Lampe i Bo Bedres Design Awards i 2016. Patera er tænkt som en moderne lysekrone. Den kan også findes i større udgaver. Der har de en diameter på henholdsvis 60 og 90 centimeter.

 

Designeren Bag

%C3%98ivind%20Alexander%20Slaatto%20-min

Specifikationer
Varenummer : 5741099003
EAN : 5703411497425

Lyskilde: E27
Watt: 100W
Mål: H: 43,3 cm / Ø: 45 cm
Materiale: Skærme: Skåret mat PVC. Ophæng: Matforkromet messing og støbt akryl.
Ledningslængde: 4m
Designer: Øivind Slaatto