Nyhavn Væglampe Kobber - Louis Poulsen

  Levering 1-4 hverdage
14.165,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der følger gratis LED pære med til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Oplev den unikke Nyhavn Væglampe, som er et mesterværk der er designet af den anerkendte designduo Alfred Homann & Ole V. Kjær, og den er lavet i samarbejde med Louis Poulsen. Denne smukke væglampe kombinerer æstetik og funktionalitet på en enestående måde, og er skabt med omhu for detaljerne.

Nyhavn Væglampe er fremstillet af optrukket kobber, som frembringer den en eksklusiv og tidløs elegance. Lampeskærmens udtryk bliver kun smukkere med tiden, da den ubehandlede kobberoverflade udvikler en patina. Indersiden af lampeskærmen er mat hvidlakeret, hvilket sikrer et blødt og ensartet lys, der skaber en behagelig atmosfære i ethvert rum.

En af Nyhavn Væglampes særlige egenskaber er dens brede skærm, som garanterer et nedadrettet og bredstrålet lys. Dette designvalg sikrer ikke kun en optimal belysning, men sikrer også en visuel fornøjelse. De indsatte ringe på lampeskærmen tilføjer en dekorativ dimension ved at lade en smule lys skinne igennem, samtidig med at lyset guides ud på hovedskærmen.

Du kan købe Nyhavn Væglampe i to smukke farvevarianter. Den kan købes i denne klassiske kobberfarve, og den kan købes i en stilfuld hvid. Uanset hvilken farve du foretrækker, så er dette en sofistikeret og indbydende atmosfære i dit hjem eller kontor. Giv dit rum et strejf af dansk design og belysning i særklasse med denne væglampe – hvor funktionalitet møder æstetik.

Specifikationer
Varenummer : 5743200117
EAN : 5703411092613

Nyhavn lampen er designet af Alfred Homann og Ole V. Kjær for Louis Poulsen. Lampen er en fin og dekorativ udendørslampe, og den brede skærm sikrer en god og nedadrettet belysning.

Designer: Alfred Homann & Ole V. Kjær
Lyskilde: E27 max 100 watt
Højde: 21,5 cm
Dybde: 44,5 cm
Diameter: 31 cm 
Materiale: kobber, vådlakeret