Mood 1 LED Væglampe Hvid 3000K - LIGHT-POINT

  Levering 1-4 hverdage
Specialpris 1.121,25 kr
Pris: 1.495,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der er indbygget LED lyskilde i lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Ronni Gol er designeren bag Mood 1, og det er en væglampe, som er blevet produceret hos Light-Point. Han har designet den med et elegant design, rene linjer og den giver et meget flot lysfald. Den er indbygget med LED-teknologi, som har den effekt, at det kaster lyset fra lampens forkant. Og så kaster den lyset op- og ned ad væggen. På den måde giver den en relativt skarp lysgrænse, som resulterer i en flot og dekorativ effekt på væggen.

Mood 1 skinner med et diffust og behageligt lys, hvilket gør den passende at sætte op flere steder i hjemmet. Det kan eksempelvis være i gangarealer, værelser, stuen eller i køkkenet. Og fordi den er designet med et enkelt design, der ikke tager særlig meget plads i lokalet, så vil den også kunne bruges i en trappeopgang eller i en lang mellemgang. Med sådan et tidløst design, så vil den passe ind i flere forskellige indretningsstile.

Du kan købe Mood 1 i tre forskellige farver. Den kan købes i denne hvide farve. Og så kan den også købes i sort og i sort/guld.

Designeren Bag

Ronni%20Gol-min

Specifikationer
Varenummer : 261060
EAN : 5711389610609

Lyskilde: Indbygget LED-lyskilde
Watt: LED 3W
Mål: H: 7 cm / B: 10 cm / D: 10 cm
Materiale: Aluminium
Designer: Ronni Gol

Dæmpbar

7 års garanti på LED enheden.

Bemærk: Skal hænges 7 cm. over spejl.