La Lollo Pendel LED Guld SLAMP

  Levering 1-4 hverdage
7.100,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der følger gratis LED pære med til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

La Lollo er en pendel, som er designet af Lorenza Bozzoli, og den er produceret hos SLAMP.  Den er designet som en hyldest til 1950erne, og minder om den glamour, som man oplevede i USA og i Europa i den tid. Særligt den følelse med Hollywood stjerner, der mængede sig i skæret fra elegante lamper som den her.

Den er designet med skønne techno-polymer cylindere, som elegant hænger om en central oplyst ring, hvor lyset strømmer igennem. La Lollo Pendel er blevet fremstillet af tre nyskabende materialer: Cristalflex, opalflex og steelflex. Når de bliver kombineret, så skaber det en gennemsigtighed og klarhed som glas, dog er materialet mere modstandsdygtigt end glas er. Og så gør den brug af LED-belysning, som er strømbesparende. Hvad enten den hænges i et offentligt eller privat rum, så vil denne pendel sprede et smukt skær af luksus sammen med et behageligt og yndefuldt lys.

Du kan købe La Lollo Pendel i denne guld farve, og så kan den også købes i: Hvid/sølv/stålsort. Lorenza Bozzoli har designet værker, som har været udstillet på både italienske og amerikanske museer.

Designeren Bag

Lorenza%20Bozzoli-min

Specifikationer
Varenummer : LAL87SOS0000OF000
EAN : 8024727083575

Designer: Lorenza Bozzoli
Materiale: Akryl
Lyskilde: 28 watt LED
H: 35 cm
Ø: 48 cm
Ledning: 1,4 cm  ledning og wire.