Flindt Wall Ø30 Corten 2700K - Louis Poulsen

  Levering 1-4 hverdage
Specialpris 4.520,00 kr
Pris: 5.650,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der er indbygget LED lyskilde i lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Flindt Wall er blevet designet af Christian Flindt, og den er blevet produceret hos Louis Poulsen. Den er lavet ved hjælp af software, 3D print og metalstøbninger. På denne måde har han opnået den rigtige balance mellem proportioner, kurver og lys.

Den er kendetegnet ved, at dens lys går ud fra åbningen i toppen. Det sender lyset ned foran lampen, og giver en diskret og glødende ring af reflekteret lys. Derved skaber den en udtryksfuld belysning. Det kommer ved overgangen mellem lampens konkave og konvekse former. Det har den effekt, at lyset bliver sendt bagud og skaber en indirekte belysning. Den øverste del af Flindt Wall er designet med et halvmånedesign. Den er designet med et elliptisk og et slankt design. Når det bliver sat sammen med rene linjer og et organisk design, så får lampen et næsten svævende look. På denne måde har Christian Flindt designet et både komplekst og enkelt udseende.

Flindt Væg kan bruges både indenfor og udenfor. Det giver dig mulighed for, at skabe dit eget unikke udtryk både på husets facade, men også inde i entréen. Du kan også vælge mellem denne corten farvet udgave. Og så kan den købes i alu grå og i hvid.

Designeren Bag

Christian%20Flindt-min

Specifikationer
Varenummer : 5747402128
EAN : 5703411850855

Lyskilde: Indbygget LED
Watt: Maks 16W LED 2700K
Mål: Ø: 30 cm
Materiale: Støbt aluminium
Designer: Christian Flindt