Flindt Wall Ø30 Hvid 2700K - Louis Poulsen

  Levering 1-4 hverdage
Specialpris 4.520,00 kr
Pris: 5.650,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der er indbygget LED lyskilde i lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Christian Flindt har designet væglampen Flindt Wall, og den er blevet produceret hos Louis Poulsen. Designeren har gjort brug af software, 3D print og metalstøbning i produktionen af lampen. Ved at gøre det på den måde, så har han opnået en god balance mellem lyset, proportioner og kurverne.

Et af Flindt Walls kendetegn er dens lys. Lyset kommer fra åbningen i toppen af lampen. Og herfra bliver lyset sendt videre ned foran lampen, hvor det giver en glødende og diskret ring af reflekteret lys. Og dette er med til at give lampen dens udtryksfulde belysning. Oven i købet, så har det den betydning, at det giver en blændfri og diffus belysning. Det kommer ned til lampens konkave og konvekse former, hvor det lyser med en diskret og glødende ring af lys. På den måde lyser den med en indirekte belysning, som er formet som en halvmåne. Den er designet med et slankt og elliptisk design, som de har sat sammen med rene linjer i et organisk design. Det giver lampen en svævende æstetik.

Flindt Wall Ø30 er en lampe, som kan bruges både udenfor og indenfor. Således kan du skabe dit eget unikke udtryk, ved at placere dem både ind- og udvendigt. Og så kan du også købe den i tre forskellige farver. Du kan købe den i denne hvide farve, og så kan den også købes i alu grå og i corten.

Designeren Bag

Christian%20Flindt-min

Specifikationer
Varenummer : 5747402144
EAN : 5703411844847

Lyskilde: Indbygget LED
Watt: Maks 16W LED 2700 K
Mål: Ø: 30 cm
Materiale: Støbt aluminium
Designer: Christian Flindt