Enigma 425 Pendel Alu - Louis Poulsen

  Levering 1-4 hverdage
Specialpris 4.780,00 kr
Pris: 5.975,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der følger gratis LED pære med til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Enigma 425 er en pendel produceret af Louis Poulsen og designet af Shoichi Uchiyama. Med sine transparente skærme og sit enkle og moderne design, så er Enigma 425 helt sin egen. Uchiyama præsenterede Louis Poulsen for en pendel, som har meget tynde wirer, hvilket får skærmene til at se ud som om de svæver. Det er med til at give Enigmaen dens stilrene og unikke look. Det er også disse ”svævende” skærme, som der bliver henvist til ved navnet ”Enigma”. Det er en pendel, som man kan hænge henover spisebordet, og få lyst rummet godt op. Den kan hænge enkeltvis, men hvis man har et længere bord, så kan det være en idé at hænge to Enigmaer op med godt og vel 1 – 1.5 meters afstand til hinanden.

Enigma 425 giver et blændfrit blødt lys. Designet af skærmene er med til at give en fordelt belysning af fladen. Oversiden er mat, hvilket gør lyset diffust, mens den blanke underside sikrer at man får en optimal refleksion. Det diffuse lys fungerer ved, at lyset rammer skærmen og bliver reflekteret videre ud i lokalet. Samtidig er der noget af lyset, der trænger igennem skærmene, og giver det nedadrettet lys. Enigmaen vil passe flot ind i en moderne boligindretning, grundet dens funktionelle og behagelige lys.

Uchiyama har taget den japanske yndefuldhed og kombineret det med den enkelthed vi kender fra skandinaviske lamper, og fået Enigma 425 pendlen som resultat. Den står godt til Louis Poulsen og deres filosofi om at ”formen følger funktionen”, og samtidig er det en nyfortolkning af flerskærmssystemet. Enigma 425 er en enestående pendel, med et skulpturelt udtryk. Den giver et behageligt og diffust lys. Dens flotte design, kombineret med dens smarte fordeling af lys, gør Enigma 425 til et godt valg som pendel.

Du kan købe Enigma 425 Pendel i denne alu farve, og så kan den også købes i sort

Designeren Bag

Shoichi%20Uchiyama%20-min

Specifikationer
Varenummer : 5741088739
EAN : 5703411933756

Lyskilde: 1X50 QPAR GU10 max 20W LED
Diameter: 42,2cm
Højde: 74cm
Materiale: Skærme i mat akryl, keglen i børstet stål
Ledningslængde: 3m
Designer: Shoichi Uchiyama