Fri fragt på alle lamper

1-4 dages levering

Prismatch på lamper

Ring Tlf.: 66 15 63 23

Louis Poulsen Enigma 425 Pendel Zoom

Enigma 425 Pendel Alu - Louis Poulsen

Lagerstatus: På lager

4.795,00 kr
  • Levering 1-4 hverdage
  • Gratis fragt på alle alle lamper
  • Vigtigt Der følger gratis LED pære med til lampen
  • Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch

Enigma 425 er en pendel produceret af Louis Poulsen og designet af Shoichi Uchiyama. Med sine transparente skærme og sit enkle og moderne design, så er Enigma 425 helt sin egen. Uchiyama præsenterede Louis Poulsen for en pendel, som har meget tynde wirer, hvilket får skærmene til at se ud som om de svæver. Det er med til at give Enigmaen dens stilrene og unikke look. Det er også disse ”svævende” skærme, som der bliver henvist til ved navnet ”Enigma”. Det er en pendel, som man kan hænge henover spisebordet, og få lyst rummet godt op. Den kan hænge enkeltvis, men hvis man har et længere bord, så kan det være en idé at hænge to Enigmaer op med godt og vel 1 – 1.5 meters afstand til hinanden.

Enigma 425 giver et blændfrit blødt lys. Designet af skærmene er med til at give en fordelt belysning af fladen. Oversiden er mat, hvilket gør lyset diffust, mens den blanke underside sikrer at man får en optimal refleksion. Det diffuse lys fungerer ved, at lyset rammer skærmen og bliver reflekteret videre ud i lokalet. Samtidig er der noget af lyset, der trænger igennem skærmene, og giver det nedadrettet lys. Enigmaen vil passe flot ind i en moderne boligindretning, grundet dens funktionelle og behagelige lys.

Uchiyama har taget den japanske yndefuldhed og kombineret det med den enkelthed vi kender fra skandinaviske lamper, og fået Enigma 425 pendlen som resultat. Den står godt til Louis Poulsen og deres filosofi om at ”formen følger funktionen”, og samtidig er det en nyfortolkning af flerskærmssystemet. Enigma 425 er en enestående pendel, med et skulpturelt udtryk. Den giver et behageligt og diffust lys. Dens flotte design, kombineret med dens smarte fordeling af lys, gør Enigma 425 til et godt valg som pendel.

Lyskilde: 1X50 QPAR GU10 max 20W LED
Diameter: 42,2cm
Højde: 74cm
Materiale: Skærme i mat akryl, keglen i børstet stål
Ledningslængde: 3m
Designer: Shoichi Uchiyama

Designeren bag

Detaljer

Shoichi Uchiyama (1947-) blev uddannet designer ved YMCA instituttet i Tokyo i 1972. Fra 1972 – 1977 arbejdede han for Yamagiwa Corporation, hvorefter han startede egen tegnestue i 1977. Shoichi Uchiyama har i samarbejde med Louis Poulsen udviklet den prisbelønnede Enigma pendelserie. Shoichi Uchiyama ønskede med Enigma serien at skabe en illusion om »lysvinger«, der svæver i luften og lampen er inspireret af den japanske lyskultur, dog baseret på Louis Poulsens belysningsfilosofi om blændfrit og komfortabelt lys.

Yderligere information

Yderligere information

Producent Louis Poulsen
Mærke Louis Poulsen
Varenummer 5741088739
Gratis lyskilde Der følger gratis LED pære med til lampen

Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Enigma 425 Pendel Alu - Louis Poulsen

Belysningsrådgivning


Prismatch


Hos Luxlight.dk mener vi, at du altid skal handle til den bedste pris. Derfor har vi prismatch.

Prisen vi matcher skal opfylde disse enkle krav:

- Varen på Luxlight.dk  skal være markeret med ikonet for prismatch

- Du skal fremlægge dokumentation for den pris du har fundet. Dokumentationen kan være et link, et foto af fysisk    reklame eller lignende.

Prismatch omfatter udelukkende danske butikker eller danske web-shops med danske cvr numre og varer omfattet af danske regler  som f.eks garanti, moms, told, o. lign 

Prismatch gælder IKKE ved kø-tilbud,  tilbud med begrænsede antal og  tilbud der kræver medlemsskab af  indkøbsforening og kan ej heller kombineres med andre former for prisnedsatte varer. 

Prismatch gælder indenfor 7 dage efter varens afsendelse. Det vil sige, at finder du din lampe billigere indenfor ovenstående  kriterier, så kan du få differencen refunderet. 

 Vi forbeholder os retten til at sige nej tak til handlen