AJ Væglampe Sort - Louis Poulsen

  Levering 1-4 hverdage
Specialpris 4.780,00 kr
Pris: 5.975,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der følger gratis LED pære med til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

AJ Væglampe er designet af Arne Jacobsen i samarbejde med Louis Poulsen. Den har et enkelt, funktionelt og flot design. Der er en fod, som kan monteres på væggen. Fra foden hænger der en arm, som holder skærmen. Lampeskærmen har en asymmetrisk form. Den asymmetriske form gør sådan, at skærmen dækker ned over pæren, så vi får et blændfrit og nedadrettet lys fra væglampen. Med sit enkle og stilrene design, så vil AJ væglampen stå godt til de fleste indretninger.

Skærmen kan vippes op og ned, og man kan dreje den 60 grader til siderne. Det giver dig kontrol over din væglampe, og kan få justeret lyset hvorhen du har brug for det. Indersiden af skærmen har en hvidlakering, som får lampen til at udsende et blødt og behageligt lys. Med sit blændfrie og nedadrettet lys, så vil den egne sig godt som arbejdslampe eller som læselampe.

AJ Væglampe blev designet i 1960, hvor den kom ud og hængte ved SAS Royal Hotel i København. Det er en designlampe med en distinkt profil og historie. AJ-serien ses som noget af det ypperste indenfor dansk lampedesign, og er blevet kendte rundt om i verden. Med sit unikke og flotte look, så må AJ Væglampe siges at være en klassiker. Vi har den i flere forskellige udgaver. Du kan finde den i: Hvid, stainless steel, lys petroleum, warm grey, electric orange, soft lemon, warm sand eller i dusty blue

Designeren Bag

Arne%20Jacobsen-min

Specifikationer
Varenummer : 5743150458
EAN : 5703411540022

Lyskilde: E14
Watt: 40W
Mål: L: 24,7 cm  / Ø Bagdåse: 9 cm / D: 31,8 cm / H: 18 cm
Materiale: Skærm: Optrukket stål. Bagdåse: Optrukket stål Arm Stål.
Ledningslængde: Sort pc 2,4m
Designer: Arne Jacobsen

Denne lampe er med ledning og kontakt