Louis Poulsen PH 3/2 pendel Krom Zoom

22%

PH 3/2 Pendel Højglansforkromet - Louis Poulsen

Lagerstatus: På lager

Pris: 4.995,00 kr

Tilbud 3.895,00 kr

  • Levering 1-4 hverdage
  • Gratis fragt på alle alle lamper
  • Vigtigt Der medfølger gratis halogen lyskilde til lampen
  • Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch

PH 3/2 er en pendel, som Poul Henningsen har designet for Louis Poulsen. Den blev introduceret i 1999. Den er blandt Poul Henningsens treskærmsfamilie. PH 3/2 er en klassisk og utrolig smuk pendel. Den giver et dejligt blødt og diffust lys. Lampens opale glas er blevet mundblæst og ligger i tre lag. Det er blankt på ydersiden, mens indersiden er sandblæst. Det er dette, der sørger for, at vi får det bløde og diffuse lys fra PH 3/2. Det bløde lys er med til at skabe en hyggelig stemning i lokalet.

Lampen præsenterer et enkelt og stadig elegant look. Ledningen er dækket ind i højglansforkromningen. Under ledningen, møder vi treskærmssystemet. PH 3/2 er lavet ud fra konceptet om, at dens flerskærmssystem skal være reflekterende. Og det koncept er baseret på konceptet om en logaritmisk spiral. Det vil sige, at man har pæren gemt inde bag skærmene, men at den stadig står centralt. Det giver den fordel, at lampen giver et blændfrit lys, men lyset bliver stadig fordelt rundt i lokalet.

PH 3/2 er velegnet til at hænge over spiseborde, arbejdsborde eller alle andre steder i din bolig, hvor du har brug for god belysning og samtidig ikke vil gå på kompromis med kvalitet og design. Tallene i ”PH 3/2” navnet referer til, at overskærmen er cirka 30 centimeter i diameteren. Mens mellem- og underskærmen er fra 2/2 modellen. Det er et klassisk dansk design, og takket være det enkle design, så vil den passe ind i de fleste hjem. Treskærmssystemet kom PH på tilbage i 1925, og det er et system som stadig kan bruges i dag. Pendlen findes i tre forskellige farver. Der er en messing metalliseret, en sortmetalliseret og så denne højglansforkromet.

Lyskilde: E27
Watt:  75W
Mål: H: 24,2 cm / Ø: 29 cm
Materiale: Fatningshus: Højglansforkomet eller sort metalliseret, messing. Skærme: Mundblæst hvidt opalt glas.
Ledningslængde: 3m sort textilledning
Designer: Poul Henningsen

Designeren bag

Detaljer

Poul Henningsen – bedre kendt som PH blev født i København i 1894, som søn af den berømte danske forfatterinde Agnes Henningsen og forfatteren Carl Ewald. Poul Henningsen studerede ved Københavns tekniske skole i perioden 1911-1914 og derefter 3 år på det tekniske universitet i København, men færdiggjorde dog aldrig sin uddannelse som arkitekt. Han tilbragte samtidig med studierne meget tid hos maleren Johannes Larsen. Poul Henningsen startede dog sin uddannelse med at stå i lære som murer og havde derfor, som mange af samtidens store designere og arkitekter en håndværksmæssig baggrund. Poul Henningsen startede med at beskæftige sig hovedsageligt med funktionalistisk arkitektur, men hans professionelle interesser ændrede sig dog over årene til at fokusere på belysning, hvilket også er det man i dag kender ham for. PH designede i sin tid de originale PH lamper, som i dag lever videre i bedste velgående. I samarbejde med Louis Poulsen udviklede han i 1925, 3-skærmsprincippet og dette samarbejde fortsatte frem til hans død, igennem alle årene designede han lamper, der fokuserede på blødt og blændfrit lys. Materialerne oser af kvalitet, ligesom udførelsen af lamperne.

Yderligere information

Yderligere information

Producent Louis Poulsen
Mærke Louis Poulsen
Varenummer 5741097513
Gratis lyskilde Der medfølger gratis halogen lyskilde til lampen

Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: PH 3/2 Pendel Højglansforkromet - Louis Poulsen

Belysningsrådgivning


Prismatch


Hos Luxlight.dk mener vi, at du altid skal handle til den bedste pris. Derfor har vi prismatch.

Prisen vi matcher skal opfylde disse enkle krav:

- Varen på Luxlight.dk  skal være markeret med ikonet for prismatch

- Du skal fremlægge dokumentation for den pris du har fundet. Dokumentationen kan være et link, et foto af fysisk    reklame eller lignende.

Prismatch omfatter udelukkende danske butikker eller danske web-shops med danske cvr numre og varer omfattet af danske regler  som f.eks garanti, moms, told, o. lign 

Prismatch gælder IKKE ved kø-tilbud,  tilbud med begrænsede antal og  tilbud der kræver medlemsskab af  indkøbsforening og kan ej heller kombineres med andre former for prisnedsatte varer. 

Prismatch gælder indenfor 7 dage efter varens afsendelse. Det vil sige, at finder du din lampe billigere indenfor ovenstående  kriterier, så kan du få differencen refunderet. 

 Vi forbeholder os retten til at sige nej tak til handlen