PH 3/2 Pendel Højglansforkromet - Louis Poulsen

  Levering 1-4 hverdage
Specialpris 5.316,00 kr
Pris: 6.645,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der følger gratis LED pære med til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

PH 3/2 er en pendel, som Poul Henningsen har designet for Louis Poulsen. Den blev introduceret i 1999. Den er blandt Poul Henningsens treskærmsfamilie. PH 3/2 er en klassisk og utrolig smuk pendel. Den giver et dejligt blødt og diffust lys. Lampens opale glas er blevet mundblæst og ligger i tre lag. Det er blankt på ydersiden, mens indersiden er sandblæst. Det er dette, der sørger for, at vi får det bløde og diffuse lys fra PH 3/2. Det bløde lys er med til at skabe en hyggelig stemning i lokalet.

Lampen præsenterer et enkelt og stadig elegant look. Ledningen er dækket ind i højglansforkromningen. Under ledningen, møder vi treskærmssystemet. PH 3/2 er lavet ud fra konceptet om, at dens flerskærmssystem skal være reflekterende. Og det koncept er baseret på konceptet om en logaritmisk spiral. Det vil sige, at man har pæren gemt inde bag skærmene, men at den stadig står centralt. Det giver den fordel, at lampen giver et blændfrit lys, men lyset bliver stadig fordelt rundt i lokalet.

PH 3/2 er velegnet til at hænge over spiseborde, arbejdsborde eller alle andre steder i din bolig, hvor du har brug for god belysning og samtidig ikke vil gå på kompromis med kvalitet og design. Tallene i ”PH 3/2” navnet referer til, at overskærmen er cirka 30 centimeter i diameteren. Mens mellem- og underskærmen er fra 2/2 modellen. Det er et klassisk dansk design, og takket være det enkle design, så vil den passe ind i de fleste hjem. Treskærmssystemet kom PH på tilbage i 1925, og det er et system som stadig kan bruges i dag. Pendlen findes i tre forskellige farver. Der er en messing metalliseret, en sortmetalliseret og så denne højglansforkromet.

Designeren Bag

Poul Henningsen-min

Specifikationer
Varenummer : 5741097513
EAN : 5703411494684

Lyskilde: E27
Watt:  75W
Mål: H: 24,2 cm / Ø: 29 cm
Materiale: Skærme: Mundblæst hvidt opal glas / Fatningshus: Højglansforkromet.
Ledningslængde: 3m sort textilledning
Designer: Poul Henningsen