VP Globe 40 Messing - Verpan

  Levering 1-4 hverdage
13.495,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der følger gratis LED pære med til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

VP Globe 40 er blevet designet af Verner Panton, og denne pendel er produceret hos Verpan. Verner Panton var berømt for sit arbejde med innovative materialer, og hans fokus på lampernes form og farver. Det kan man mærke her, hvor den kuglerunde skærm er lavet ud af krystalklart akryl. Det får den til at minde om en overdimensioneret sæbeboble, hvor han har placeret fem reflektorer i. De giver lampen et let og elegant touch.

Dette får lampen til at sende sit lys ud hele vejen rundt om lampen, og derfor kan den sættes op flere forskellige steder i dit hjem. Den vil egne sig rigtig godt i en gang eller den kan hænges som et kunststykke i et hjørne. VP Globe 40 er designet med et flot design, der giver en skulpturel dimension til lokalet.

VP Globe blev designet af Verner Panton i 1969, og han har designet den med et tidløst design, der stadig er flot i dag. Du kan købe pendlen i denne messing farve. Derudover kan den også købes i følgende farver: Røgfarvet glas, hvid, glas eller transparent/klar

Designeren Bag

Verner%20Panton-min

Specifikationer
Varenummer : 100138
EAN : 5702410277670

Materiale: Transparent Akryl
Lyskilde: E14 Max. 40W
Ledningslængde: 4 m. sort tekstilledning
Mål: Ø 40 cm.
Designer: Verner Panton
Inkl. baldakin

VP Globen er designet af Verner Panton i 1969 og er en moderne klassiker og et udtryk for Verner Pantons tidløse og unikke design. Globen giver et blødt, behageligt og blændfrit lys og kan med fordel bruges som dekorativ belysning og til at skabe en stemning og hygge i din bolig.