Secto 4231 Væglampe Valnød - Secto Design

  Levering 1-4 hverdage
3.835,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der følger gratis LED pære med til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Seppo Koho har designet Secto 4231 væglampen, som er produceret hos Secto Design. Han har designet en elegant og enkel arkitektlampe, som har et stilrent design. Derfor vil den stå godt til de fleste boligindretninger. Seppo Koho har været meget innovativ med sit brug af træet, og så har han lagt et stærkt håndværk bag.

Secto 4231 er udsprunget af to af Seppo Kohos interesser. Han nærer nemlig en stor respekt for de træsorter, som man finder på den nordlige halvkugle, samt en stor kærlighed til det enkle nordiske design. Lampen er designet, så den gemmer sin lyskilde, og derfor får vi et blændfrit lys fra den. Derudover lyser den med et hyggeligt og varmt lys. Seppo Koho har lavet lampen ud af noget skønt træ, der er med til at skabe en blød og enkel atmosfære. Af disse grunde vil den passe godt ind i stuen, i køkkenet eller ved siden af sengen som sengelampe.

Secto 4231 kan købes i denne valnød farve. Den kan også købes i sort, hvid, birk. Hos Secto Design har de fokus på, at holde deres produktioner så miljøvenlige som de kan. Det sker ved at holde deres produktioner så tæt på de træer, som de bruger til deres lamper. Og så har de fokus på at genbruge og sortere materialer undervejs. Det sker eksempelvis ved at genbruge savsmuld til at fremstille træpiller, som de kan bruge til opvarmning. Derved har Secto Design en grøn produktion.

Specifikationer
Varenummer : 4231 PÄ
EAN : 6430053140301

Materiale: valnød finer.
Ø:  25 cm
H: 45 cm
Lyskilde: E14 max 40 watt
Incl. 2,4 meter hvid ledning med afbryder.
Kan også bestilles til montering direkte på vægudtag.