Secto 4231 Væglampe Sort - Secto Design

  Levering 1-4 hverdage
3.460,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der følger gratis LED pære med til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Seppo Koho er designeren bag væglampen Secto 4231, og den er blevet produceret hos Secto Design. Han har designet en væglampe, som er både enkel og elegant, og vil passe godt ind i de fleste boligindretninger. Det er særligt på grund af dens stilrene design. Her har Seppo Koho været innovativ med sin brug af træ, og han har lavet en lampe med et stærkt og gedigent håndværk.

Seppo Koho nærer en stor respekt for de træsorter, som man finder på den nordlige halvkugle og så har han en stor kærlighed for det enkle skandinaviske design. Det er ud fra disse interesser, at Secto 4231 er kommet fra. Den er designet på en måde, så den lyser med et blændfrit lys. Den lyser med et hyggeligt og varmt lys. Han har lavet lampen ud af noget vidunderligt træ, som giver lampen en enkel og blød atmosfære. Af disse grunde vil den særligt passe godt til stuen, til køkkenet eller som sengelampe.

Secto 4231 kan købes i denne sorte farve. Og så kan den også købes i følgende farver: Hvid, birk eller i valnød. Secto Design gør meget ud af, at holde deres produktion så miljøvenlig som de kan. Det gør de ved at lægge deres produktion så tæt på de træer, som de gør brug af. Derudover genbruger og sorterer de også undervejs. For eksempel genbruger de deres savsmuld til at lave træpiller, som de kan bruge til at varme op med. På den måde arbejder de grønt.

Specifikationer
Varenummer : 4231 MU
EAN : 6430053140295

Materiale: birketræ, sort lamineret.
Ø:  25 cm
H: 45 cm
Lyskilde: E14 max 40 watt
Incl. 2,4 meter hvid ledning med afbryder.
Kan også bestilles til montering direkte på vægudtag.