Secto 4231 Væglampe Hvid - Secto Design

  Levering + 3 uger fra d.d
3.460,00 kr
  •   Levering + 3 uger fra d.d
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der følger gratis LED pære med til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Seppo Koho er designeren bag Secto 4231, og denne væglampe er blevet produceret hos Secto Design. Han har designet en elegant og enkel arkitektlampe, som vil passe godt ind i de fleste indretningsstile. Det er også hjulpet godt på vej af dens stilrene design. Seppo Koho har lavet en lampe med et godt og gedigent håndværk, og samtidig har han været innovativ med måden træet er blevet brugt på.

Koho nærer en enorm respekt for de træsorter, som man kan finde på den nordlige halvkugle, og så er han rigtig glad for det enkle skandinaviske design. Det er ud af disse interesser denne lampe er sprunget ud af. Den er designet på sådan en måde, så den diskret gemmer på sin lyskilde, og sikrer derved et blændfrit lys. På samme tid giver den en varm og hyggelig belysning. Seppo Koho har brugt noget skønt træ til at fremstille lampen med, hvilket giver den en blød og enkel atmosfære. Dette gør Secto 4231 velegnet til at blive sat op i stuen, i køkkenet eller brugt som sengelampe.

Secto 4231 kan købes i denne hvide farve. Og så kan den også købes i birk, valnød eller i sort. Hos Secto Design har de stort fokus på at holde deres produktion så bæredygtig som de kan. Derfor producerer de deres lamper så tæt på deres materialer som de kan. De sørger også for at få genbrugt og sorteret undervejs. Det sker for eksempel ved at deres savsmuld bliver genbrugt, så de kan lave træpiller af dem, som de kan bruge til opvarmning. Derved sikrer Secto Design sig en bæredygtig produktion.

Du kan læse mere om Secto´s bærdygtighed her:

Specifikationer
Varenummer : 4231 VA
EAN : 6430053140318

Materiale: birketræ, hvid lamineret.
Ø:  25 cm
H: 45 cm
Lyskilde: E14 max 40 watt
Incl. 2,4 meter hvid ledning med afbryder.
Kan også bestilles til montering direkte på vægudtag.