Secto 4231 Væglampe Birk - Secto Design

  Levering + 3 uger fra d.d
3.460,00 kr
  •   Levering + 3 uger fra d.d
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der følger gratis LED pære med til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Secto 4231 er en væglampe, som er designet af Seppo Koho, og den er blevet produceret hos Secto Design. Det er en enkel og elegant arkitektlampe, der vil passe ind i de fleste boligindretninger, grundet dens stilrene design. Seppo Koho har været innovativ med sin brug af træet, og så har han lagt et godt og gedigent håndværk bag.

Seppo Koho har lavet denne lampe ud fra sin respekt for de træsorter man finder på den nordlige halvkugle, samt hans forkærlighed for det enkle nordiske design. Lampen gemmer diskret på sin lyskilde, hvilket medfører et blændfrit lys. Samtidig lyser den med et varmt og hyggeligt lys. Secto 4231 er lavet ud af noget smukt træ, hvilket er med til at give en blød og enkel atmosfære. Derfor vil den særligt egne sig godt i stuen, køkkenet eller som en sengelampe.

Du kan købe Secto 4231 i denne birk farve. Derudover kan den købes i valnød, sort eller i hvid. Secto Design lægger meget vægt på, at lave en grøn produktion. Derfor holder de deres produktion tæt på de materialer som de benytter. Og samtidig har de fokus på at genbruge og sortere deres materialer undervejs. Eksempelvis bliver deres savsmuld genbrugt til at lave træpiller, som kan bruges til opvarmning. På den måde har de en bæredygtig produktion.

Du kan læse mere om Secto´s bærdygtighed her:

Specifikationer
Varenummer : 4231 KO
EAN : 6430053140288

Materiale: birketræ.
Ø:  25 cm
H: 45 cm
Lyskilde: E14 max 40 watt
Incl. 2,4 meter hvid ledning med afbryder.
Kan også bestilles til montering direkte på vægudtag.